Thursday, April 28, 2011

mencoba shawl style baru?

thx dewi for taking this pic.. love it..
yup.. baru brani mcuba mengunakan cara style ini..
nampak mcm sesuai tp sbenarnya tidak..
hanya posisi sebegini nampak sesuai..
kalau tgk dr depan langsong tidak sesuai..
sebalik saja balik ke kuch dgn sebegini rupa,
gengku menegur.. seperti mengambil kain alas meja dan membalut saja d kepala..
like lastminute.. messy.. tidak kemas.. mayb sy tidak pandai mengayakan nya.. dan saya rasa saya tidak akan stick with this style.. bcoz ini bukan diri saya.. mayb utk waktu dan tempat tertentu saja sy menggayakan nya.. hehe

*erkk.. pelik asa kakar mcm tok.. xpande mek haha*

4 comments:

mohdkong said...

tahniah..sanggat menarik bahsa awak :P

eVa said...

hahaha.. perli kah apa.. p xpa.. practice jak hehe

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

org cantik pakai apa pun cantik.dun wory..awk nmpk sgt nice ;)cuma bg sy gaya mcm ni x sesuai tuk tepat yg ada angin kuat.melayang nti.haha

eVa said...

iz : haha.. ye lah kot.. tapi dah byk pin pakai.. sure tak terbang haha