Wednesday, May 25, 2011

akhirnya ibu zombie n anaknya dah jumpa!!









sebelum ni ada post pasal ibu zombie hilang ntah kemana.. baru hari ini jumpa, masa nak kuar jalan. ternampak anak kucing dgn mak zombie.. terkejut!.. sbb jaoh sgt mak zombie ni bawa anak lari.. kesian tgk.. adek saya trus bawa mak zombie n anak2 dia masok dlm kotak then letak kat depan umah.. bagi lindung sikit.. tak nak letak kat blakang rumah sebab ada kucing lain.. tu sbb mak zombie bawa jaoh2..

*comel betol anak kucing mak zombie ;)

6 comments:

Syuk Ry said...

cumil yer kucing 2..


Awas Spamming Di Laman Sosial

ASaDa RyutaRo said...

hope mak zombie tak bawak anak2 dia pegi tempat jauh2 lagi. kalau kucing jantan lain nampak anak2 tu, mesti diorang nak bunuh. lagi la kalau ada anak jantan.

ASaDa RyutaRo said...

kenak mek nangga tempat tok macam desa ilmu kah?

eVa said...

syuk : mmg comel sgt.. sejok ati tgk.. hehe

asada :itulah.. kalau anjing?? .. kasihan sungguh..

asada : haha.. xdalah.. jaoh juak desa ilmu.. d matang tok..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

dia lari cri laki dia kot.haha

eVa said...

iz : ahha pandai2 jer.. dia feel unsecure sbenarnya.. kesian tgk