Thursday, May 26, 2011

day three : 10 things i hate



1. bau sampah.. serious!.. kalau bau, mesti byk ulat-ulat~menjamu selera makanan busuk.arghh!

2. i hate ulat ulat yang branak pinak kat sampah tu.. penggeli habis!

3. ulat mulong.. tak dpt tgk gamba langsong.. imagine pun dh geli habis..

4. pin tudung hilang ntah ke mana.. kalau nak kuar jalan2 nak pakai tudung mesti lupa mana letak pin tudung.. paling tak suka.. careless sgt2..

5. lupa potong kuku.. cepat rimas walaupun cikit jer tumbuh..tak selesa.. lagi2 kalau bukan hari2 yang afdal seperti kamis dan jumaat... geram sgt nak tap, nak tap, tap habis sampai dekat kulit..

6. benci hp lowbatt.. kalau xda bawa charger habislah.. hidup tak tenteram.. takut nanti ada org emergency call.. cepat2 nak balik charging..

7. benci buat kerja last minute, sbb kerja tak sempurna.. padan muka haha

8. kalau nak g jalan, paling benci pilih baju yg mana sesuai nak pakai..

9. benci terlupa nak beli relod for extra bila kedit hp dah kosong..

10. jerawat!!!


4 comments:

alyaclumsy said...

i dari haritu day 1 je, hehe

eVa said...

alya : haha ye ker.. buat lah skali.. yang ni sy nak buat2 betul.. dulu2 salu tak habis, mana taknyer 30 hari kene buat.. lama sgt haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

:) yg ni pun sy kne tahu.

eVa said...

iz : heee penat jer awak nak bc.. xde pa sgt. hehe