Thursday, May 12, 2011

happy birthday boy! :)

dewie, huzey n me.. so sad sara in miri.. n parents also..
mine ; cream caburi ( eh xtauk eja ) =p
dia org suka mkn piza but me tak pandai lah mkn piza.. don now y.. rasa mcm mkn roti keras yang tebal semacam..


happy birthday huzey..wish u success in ur studies, bertambah iman, pjg umor, rezeki btambah (sak dpt cia mek mkn hehe) n smoga berjaya dalam hidup dan bahagia di dunia wal akhirat. :)

nama : huzaifah bin abdur lahim
( sepatutnya abdurrahim, tp pandai nurse style kan sikit nama dier)

tarikh : tarikh hari ini 12 may.. ( tak ingat tahun =p)

umo skrg : 19

study kat SEGI College kuch.. ambil law..

tak tau sgt ttg my bro nie.. coz jarak jaoh lom rapat sgt.. then dulu dia dudok kat miri.. n saya kat kuch.. but now stay with me.. so makin lah rapat.. one thing i like him the most is nya dgr kata.. hahaha. maksudnya ringan tangan kalau minta buat kan mee or milo. or tlg kemas rumah.. mmg dia kemaskan tp tak lah sekemas mcm sy buat =p.. biasalah lah laki.. tp mmg sungguh2 dia buat.. sayang huzey!! love u!


* buat mcm biodata pulak.. XD




3 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

12 may sama hari lahir dgn my dad. :)hapy belated besday bdk manja,huzey.korg beradik comel2.

AmirFX said...

Kmk 14 May.. Sik jauh la.. Adik ktk 19 kmk 18.. haha... Nway, hepi belated besday...

miss-nabil said...

okayyy,, tetiba ter jatuh hati pulak dekat adik akak. haha :P