Saturday, May 14, 2011

kosong

alaaaaa... bila hari ini blogspot dah oke.. ilang pulak suma idea nak post kat sini.. semlm bukan main lagi bukak tutup blogspot nak cek... asyik benda yang sama jer.. "unavailable" sehari semlm mcm tu.. cuti the friday 13th semalam kot.. hantu! haha.. kejap nak rest dulu.. kalo ada idea baru nantilah post.. penat sgt hari ini dats y otak ni dah jam.. lagging.. semalam byk benda nak post.. geng dh ckp better tulis jer kat notepad.. alaa saya ni kalo dah tulis notepad then nak copy balik kat sini.. kompom saya delete balik.. coz mood tulis semlm tak sama ngn mood skrg.. haa kira mcm tulah.. ntah pa pa.. haha..

1 comment:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu tulis kt notepad jgn la tulis pnjg2.hahaha..siap bt karangan plk.amik point je.nti awk nk taip mst ada idea. :)