Saturday, May 14, 2011

KUKUBESI

sebut kukubesi.. mesti korang kenal dia kan.. senang jer nak tau saper dier.. dialah buat poster HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA.. tgk hasil karya mmg hebat.. bukan tu jer.. byk lagi.. satu lagi kerjasama dgn candidsyndrome dan lain, buat pre -wed dato' sheikh muzaffar shukor.. tak payah nak ckp byk.. tgk hasil gamba2 n poster dah cukup mem 'WOW' kan saya.. ehehehe.. sy minat jugak tgk editing tp bakat jer xda.. jd peminat KB pun jd.. hehe


ha yang ni geng sy, baax.. buka bj trus shoot simple2 mcm nie.. tgk edit simple!.. wow!


haa ni bukan nak crita pasal kerjaya KB.. ni nak crita moment pabila saya jumpa KB.. untung saya.. hehe... KB ni baik.. low profile sgt2.. dulu jumpa tak kenal.. yalah sy mana tau pasal photography... p geng lain mmg rapat sgt ngn KB.. masa tu sy baru join geng saya lepak.. then bila dh dgr pasal dia kisah2 dia nait turun dlm kerjaya dia dan tgk hasil kerja baru kenal sapa dier.. sronok lepak ngn KB.. tak sombong.. yang lawak nyer.. pemakaian dier yang selamba abisss.. tgk sluar je dah tauk sapa.. KB jer pakai suar mcm tu.. trademark dier HAHHAHA! walaupun saya tak brapa rapat sgt dgn KB.. tp sy tau dia mmg baik n low profile.. tgk cara dia layan geng sy.. mcm abg n adek bradek.. caring sgt..best sgt.. hehe.. okelah.. pjg sgt post...hehe XD nie sy show pic2 masa KB dtg kuch yer.. salu buat workshop kat sini... kongsi ilmu.... enjoy the pic..

outting kat oldcourt bersama KB, chot touch n superfriend

outting

our leader PHOTOHUNTER & LOMOHUNTER wandy saiet mmg rapat ngn KB mcm adek badek.. tgk sempat lagi KB amik gamba.. sporting abis..

haaa yang ni tak pyh crita.. crita ckit jer.. ahaha shichi geng sy gak n adek kepada wandy saiet.. shichi ni anggap KB bapak dier.. hahaah.. mmg nampak gelegat mcm bpk dan anak.. hehe

haa... ni salah satu bj dr KB.. org srwk jer tau pa maksud wording tu.. hehehe..

me n KB.. beli bj trus pakai masa tu.. bj KB buat rugged betol!


aa satu lagi.. 3 hari lps.. KB add fb sy.. sy mmglah ada add fb dia tp yang laen punya.. hasil kerja punya.. yg ni personal fb KB.. dia trus add.. mula tyk sapa nama bella ivy ni.. (nama fb sy Bella Ivy) sbb saya sibuk komen kat wall KB n geng sy.. lps tu dia tanyer lah penah jumpa ker.. alamak frust pulak sy bila KB ckp mcm tu.. hahaha.. so geng sy tlg jawap " alaaa heliza" baru dia ingat.. coz first ngn KB dulu dia ckp muka sy mcm heliza.. ahhahaah.. mmg bangga aa.. AH CHUNG!! hehehe






















h

3 comments:

ahmad endo said...

yodeh...nang steady...kb ya bah...hehehe

eVa said...

nang juak haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

mmg mcm heliza pun.1st kwn2 pilih blog awk.sy ingatkn heliza.terkejut la kn..xkn la ija tu nk singgah blog sy.x ingin la dia.awk sama mirip ija. :)