Wednesday, May 18, 2011

lunch with razi n atuel @ kopi o corner

thx sudi teman sy g lunch.. walau diaorg berdua dh kenyang.. but still nak teman.. thx both of u.. masih budak2 ni hahaha.. si comel atuel ni first jumpa kat sugarbun matang.. dulu sy regular customer kat sana.. n dia regular cashier gak... tp tak lah terus kenal kat situ.. mula dr kenal adek laki dia.. adek dia ckp muka kakak dia mcm heliza so sy pun add.. mmg ada some of gamba mcm muka heliza.. bila tgk pic lam fb dia.. "eyh mcm kenal jer, rupa2 nya cashier ya yg salu nampak kat sugarbun.. dr situlah mula perkenalan sy ngn atuel.. dulu salu kuar n budak comel ni lah salu bersadu.. masalah remaja biasalah.. masih lagi zaman nak gemilang.. tak tau nak buat keputusan.. masih emo2 lagi hahaha.. tp senang nak bkawan ngn dia.. well.. skrg dah jarang jumpa.. coz dia blaja kat kelantan.. ni pun tgh cuti.. tak lama lagi balik dh..huhuhu



haa jejaka nama razie mirip mcm tomok... mirip sangat kan? sy first tgk twus ingat kan tomok.. hahaa untunglah atuel ni hehehe.. hormat org nya.. tak byk ckp tp nampak friendly.. hehe..
haaa.. kan dah candid.. nak ambil masa gak nak bgamba hahha.. suka tgk razie n atuel.. sesuai n comel~~ heheheh...






5 comments:

hasrul hassan said...

Cute la plak jejak nama razie nih ..erkkk

salam ingatan dari BANGKU KOSONG
http://hasrulhassan.blogspot.com

ahmad endo said...

hahaha...lawak juak eh...tempat k sadu2 duhal...hehehe

eVa said...

hasrul : hehehe.. trima kaseh dtg singgah.. ;)

amat : hahaha.. ngegeh.. aok lah hehe

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sy rs awk yg mke mcm heliza..:)

eVa said...

iz : eyh eyh.. jauh beza lah..