Monday, May 30, 2011

malam tidak menjemputku

makan sudah, kemas sudah, kemaskini kan note kursus sudah, tgk movie tb sudah, tgk lawak sudah, tgk fb sudah, tgk twitter sudah, tgk bb sudah, nak buat apa skrg.. sepatutnya tido dh time ni.. nak tido tapi bdn ni nak buat sesuatu.. tetapi tak tauk nak buat apa.. mcm mana ni.. nak usha org pun fb takda yang menarik, nak usha kwn2 pun suma dah tido even yang lom tido pun malas nak kacau.. hmmm.. ohh!!~~.. patutlah badan tak selesa nak tido.. blom mandi petang.. terlau bz sgt siang tadi.. oke bye nak mandik heeee...

4 comments:

ahmad endo said...

nang bzlah...hahaha

eVa said...

aie biasalah.. parents mek ada d ctok.. bercuti haha.. ne x bz ;p

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

x baik mdi mlm.nti paru2 berair.klu bole lps kul7 jgn mdi lg kecuali darurat.xkn darurat hr2 kn. :)

eVa said...

iz : hehehe skrg dh jarang dh :D