Tuesday, May 24, 2011

marah itu awesome..

salah satu cara melepaskan marah iaitu mengemas rumah.. tidak perlu berleter or berkali2 hendak ckp benda yang sama.. tidak perlu buang masa utk marah2 dan air liur untuk ngereco dan tidak cepat nampak tua ..so cara ini sangat berkesan.. cepat, pantas dan sgt berpuas hati bla nampak hasilnya selepas mengemas.. maka perasaan marah hilang serta merta.. wasalam...

* *thumbs.up* *

4 comments:

Syuk Ry said...

ow.. kmas umah jak.. huhu nice..
Film Review : PIRATE of THE CARIBBEAN

Cik NurulZaty said...

ye ke? ni nk kena kemas umah ni..hee

btw, mnjwb soalan eva
aah..dah start lama dah ..
better donlod tgk on9 kan cite 49 days tu
and yes. ji hyun sgt comel!

eVa said...

syuk : yup.. malas nak bisin2.. hehe..

cik nurulZAty : hehe.. nanti tak payah nak kemas lagi.. tym marah jer.. hehe

itulah.. ingatkan dlm mggu ni.. orite.. nanti dlot jer.. hehe tq

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

bkn ke prmpn klu penat dia ske membebel?haha..;D my mum mcm tu.dats y sy yg selalu kms rmh jd ank dara.sbb x nk dia bising2.