Wednesday, May 4, 2011

"muka ko diat"

lekak berchat ngn kwn bloggers.. bukak crita sal prasan.. teringat ku tym form 4.. tym ya ku d miri.. nang ku org miri jwak.. skolah d SMK lutong.. so adalah sorang miak tuk.. kira plg ensem d skolah ya.. puteh2, tinggi, nya org kuching.. n sama kelas.. mek asa kompom tak org tauk sapa laki tok.. kira rappers d kuch tok.. (xda ku nak sebut nama nya lok) ada sbb... abis crita bok tak org paham..heheheh

oke sambong tek.. sama kelas form 4.. n dudok sblh nya jwk... sama meja.. kmk admire nya dolok bh.. p mek tauk kmk bukan taste nya so dok sama meja dh kira oke.. p kmk jd mangsanya polah keja skolah k nya terutama skali subjek matematik.. dah salu lmbat masok kelas.. d soh gik polah math nya x siap.. then salu lupak mbak buku teks... buku kmk lah d pinjam nya.. n kmk terpaksa agak claz len berpinjam sapa2.. dsebabkan ada perasaan suka ngn nya so i do anything for him.. (euwwwwwwwww) (tetak dikpun mek lok.. asa bodo jak dolok eyh XD) sampey cikgu pdh da pa2 kah ngn si miak tuk.. coz suma keja skolah sama kedak kmk.. ne x kmk jak polah.. miak ya malasss abis.. duhal tek kmk jd mangsa buli nya..

so d pendekkan crita... gne kah.. xtauk mayb kmk mcm suk ilak ngn nya tanpa dsedari.. last claz nggu loceng blt.. nya selit kan cgek kertas kat buku mek dpinjamnya rya.. so xcited lah mok balit umah.. x sbr mok bukak.. coz nya dh pesan bc mena2 kat rumah.. yerr sanggup tggu umah bok nak bc.. knk x lam keta tek.. maka nya ne tauk.. dah pey umah tek bukak lah.. bc mek.. ermmm blur pa maksud word tok.. word xpenah mek bc.. " MUKA KO DIAT " mok senyum x jwak dpt.. perasaan xcited ya pande down.. diam jak kmk.. the next day.. diam jak mek.. malas mok kakar ngn nya.. dgr nya dh mok pindah kucheng.. so nak pdh sedih nya g o x.. nang blur.. then after 1-2 years.. bok mek tauk pa maksud ya.. uwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! kimen mena!! malu eyhhhhh d pdh gya.. seyes ly kedak apaaa.. mun kmk tauk pa maksud word ya nang tym ya jwak malas ku dudok ngn nya gik.. cmok polah math k nya.. bodo bodo bodo..

nektok xdalah malu gik nak bercrita.. xda pa jwak sa... biasalah dolok innocent.. heee ya jak lah.. XD


*muka ko diat maksud nya kira prasan dikpun lah tek or " tgga muka ko ya lok or cermin muka kau tu dulu *

2 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

skrg klu dia jmp eva mst dia nk eva..:) sbb eva sgt cantik.dlu mmg la..bdk2 lg.jahat gle kot dia buli mcm tu then ckp mcm la dia tu hensem sgt.

eVa said...

iz : aaa malu nyer.. paham jugak awak bc entri.. kisah lamer jer.. eleh.. skrg pun tak mungkin.. dia mmg high taste jer.. haha