Friday, May 27, 2011

my heart my soul : dewi, sara, huzey


pagi suboh saya bgn walaupun tak boleh nak solat dulu, tp dah terbiasa bgn awal sebegini.. seperti biasa, bukak mata tgn trus meraba2 mencari bb d bawah bantal tidoku, cek bb.. dpt 1 notification dr fb.. sapa agak nya.. my lil sis, sarah.. tersenyum baca.. hehe.. lamaku menunggu wall dr adekku.. adekku baru notice pasal album the coolest friend lama tu.. sbb my fb ada letak album my coolest friend.. so my adek2 saya tak senarai dalam album tu.. saya mmg tak nak.. dia org 3 adek bradek saya shud be in my heart n my soul album...lebih special lagi.. haish jatuh air mata buat entry ni.. dulu masa kecik dudok satu rumah.. ni skrg masing2 dah besar... susah nak spend time together.. kalau ada jumpa pun sekejap jer... tak boleh kah mcm dulu... ;'( .......... terlalu byk benda harungi dulu.. crash down happy till now.. walaupun saya kakak sulung diaorg.. tp mereka byk ajar, tegur, nasihat n bagi semangat n koat lagi n support dlm diriku yang lemah ini.. sbb tu sgt2 bersyukur dpt 3 org adek badek ni mjd darah dagingku.. irreplaceable!

so trus pagi ini buat album.. nanti dia cek komen baru saya then nampak album baru.. hehe..
hopefully she's happy.. sory dear, mmg sengaja cmok engkah dolok.. mok ngga u notice or not.. best dpt wall dr bradek dikpun.. sbb x salu dpt... byk kawan sama dirik jak berwall.. bila adek bradek dikpun berwall ngn kta.. then kta baca u noe how's it feel, right? so special..
i love u 3 more than i love my self.. ;)



my heart my soul album : i have 2 lil gorgeous sister n one handsome lil bro .. ;)


from left side: dewi, sara n huzey..
my everything.. ;)

4 comments:

Ashraf Jalil said...

org merajok pepandai le pujok..hahaha

eVa said...

dh pujok sampai masok entry ni.. haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

:) best ada adik beradik.x merasa pun..xpe,nti klu da kwin ada la adik beradik.Awk ni penyayang la..bole jd ibu yg baik klu da kwin nti.Untung la spe dpt awk,eva.

eVa said...

iz : alaaa. xde untung nyer.. biasa2 jer.. mcm perempuan2 lain jugak..