Wednesday, May 11, 2011

"show your style" contest



"show your style" contest.. by erniekhairina collections.. kwn dr blogger rekomen suroh sy masok this contest.. n ni bukan skali pernah saya dgr contest sebegini.. dulu mmg tak nak masok.. suka tgk2 jer ada.. sronok tgk diarong.. dulu sy tak nak masok coz mana ada layak kan.. mmg pun tak layak.. l.o.w.s.e.l.f.e.s.t.e.e.m sgt2.. p buat masa ini, kwn saya betol2 tekankan saya suroh masok.. dia cakap main2 jer masok.. tak payah nak menang.. dia ckp senang jer.. hanta pic kat email org tu.. so i on jer lah.. malas nak dgr kwn saya tu bisin pulak.. tak dpt nak tito sampey esok.. haha.. jd kwn saya suroh anta gamba ni

tapi bila my sis tau sy ekot contest ni, dia tyk pulak, kenapa tak pakai gamba ni (kat bawah).. sbb show ur style maksud pemakaian bj kan? sy pun mcm ala cincai jak lah.. saya ekot jer kata kwn.. hehehe.. xper.. ni pun main2 jer.. sapa2 nak ekot pun boleh join..bagi memeriahkan contest ni.. mana tahu bila tgk style peserta lain dpt pulak ada idea terbaru kan kan? ;)

contest ni sapa plg byk like dia lah pemenang.. n pemenang dpt rm150 dan shawl skali..
klik kat atas tu.. then like kat photo mana yg sesuai dgn tema contest.. byk lagi peserta yang santek2..


* ada org bg komen, ckp mata saya tak ori, pakai kontek lens.. maaf dlm gamba atas saya tak pakai contek lens.. saya pakai mata kucing sy.. haha.. ori punya lah.. hehe*

2 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sy da buka fb ni semata2 nk like.da terlambat plk. :)sory.awk sgt cantik.

wynonakris said...

wahhh. mata ori. kacak aie!!! bertuah kitak :)