Thursday, May 26, 2011

sunshine smile contest

ter'terjah satu blog.. ternampak satu brg yang lama saya idam-idamkan.. tp lemah pulak bila nak dpt brg tu perlu join contest.. contest yang saya tahu tak kan dpt punya.. tp semangat dan kemahuan dgt balik pabila terlihat brg yang saya nak sangat2.. iaitu


tadaaa~~!!! polaroid!!! puteh lagi! hehe
mencoba nasib nak dpt polaroid! hehehe..


Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar
(SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.


3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..


4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)


6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


gamba ceria saya.. hehe




tag 3 org kawan saya:



10 comments:

Taufan Bin Ribut said...

wah..hahaha..semoga berjaye ye ^_^ senyum...

eVa said...

taufan : ehehe.. makseh.. tak mharap sgt.. suker2 jer.. tp kepala ni asyik terbayangkan polaroid jer haha..

ahmad endo said...

kompom menang tuk!!....hahaha....

eVa said...

amat : kenjet ktk ya amat.. xda weyh.. ada org senyum nya ceria gik.. tok ceria malu2 ahahaha

Ashraf Jalil said...

mekaseh join =) gudluck!

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..kck!!

eVa said...

ashraf : hehe sama2 tQ

chu : ahaha.. neyda kck ya.. skati jak gamba.. mek xda gamba ceria.. gamba senyum terit mulut jak haha

alif ismail said...

salam ziarah...

alif datang melihat senyuman2 yang ceria...


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu sy thu awk nk,sy masuk contest ni.mn la tahu menang.senyuman sy manis melekat. :P

eVa said...

iz : hahaha awk lambat ;p