Friday, June 17, 2011

timeline twitter penuh dgn nora elena pd 2 last episode



2 episode last crita nora elena hari rabu n kamis terasa meriah mcm akademi fantasia dulu2 tp dulu xda twitter lagi.. sy yg tak pernah follow crita ni, baru nak follow last episode jer.. tu pun bukan main lagi sy tgk crita tu dh geram mcm org dh lamak tgk crita tu.. timeline twitter suma hal nora elena.. tgk nora eleena sempat lagi tweet.. termasuk sy .. heheh.. rasa mcm semua org tgk lam satu tempat.. sronok! hehe


* aaron aziz <3 ehhehehe

3 comments:

honey amour said...

hahaha..sumer ikut perasaan ni...:)

cucu umie said...

semgt yer disitu yer..

eVa said...

honey amour : haha itulah.. mmg memberi impak crite tu hehe

cucu umie : makin semangat bila crita dah nak abis haha