Thursday, June 30, 2011

hitam sempurna bagi ku

skrg shawl mcm2 kaler n style... style tak kesah sgt.. sapa2 pun mmg cantek mempergayakan shawl masing2... mggu lps baru balik dr KL.. saja shopping.. lagipun lama dah tak shopping.. bj n tudung suma dah berkurun.. hehe.. time g KL byk sgt shopping sbb mega sale betul.. tgk price trus nak beli.. nafsu meloba2 nak beli suma.. tapi kena pandai ato budget.. nanti balik tak da duit nak meli brg dapo.. nanti makan rumput jer lah.. tak pun makanan kucing... nanti bau kucing..

shawl mmg gila murah.. beli mcm beli borong boleh bawa jual... walaupun shawl mcm2 warna ada.. sy tetap suka itam.. ntah lah.. bg saya bila pakai, mjd satu kelengkapan n kepuasan n konfiden bg sy.. mcm kwn saya aisha ckp "Black is beauty and more secret within.." stuju! n nak tambah satu lagi.. n sexyy!.. hehe.. p bukan sy ckp sy pakai nampak sexy.. sy tgk org pakai itam mmg sexy n elegen.. gorgeous! hehe

tp tak lah salu nak pakai hitam jer.. nanti kwn pun bosan tgk.. n tak nak jalan ngn kta.. kesian kan.. skali skala pakai yang colour2.. baru ceria ckit.. depends ngn tempat kita pegi or mood jugak.. hehehe...




hitam no 1 n puteh no 2.. kalau mcm brg2 jam , laptop n len mmg cari puteh.. nanti nampak mcm limited! hehe..

4 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

black & white rulez!

eVa said...

chu : yeah!! *thumbs up

ZURAINI said...

cantekk!

eVa said...

zuraini : yup cantek kalau pakai hitam kan.. hee