Sunday, June 5, 2011

manjakan diri di RATU bersama aisha

lama dah nak plan manjakan diri.. asyik bz.. tp kebetulan kakak saya pun nak g spa.. eyh bukan.. kwn yer, aisha... sbb slalu org tanya kembar ker atau adek badek.. hehe.. so hari sabtu kami buat appoinment di Ratu.. for full body massage aromatherapy.. tradisional ada gak tapi saya dan aisha nak rilek2 jer... saya penah buat facial kat sini so y not coba buat spa.. lagi pun ada member card. so murah ckit..



sebelum sauna, bgamba dulu, wajib ehhehe

tempat kami berdua bermassage

price.. for body massage ,member rm58 ,non member rm78 n sauna rm8

selepas spa, rilek minum kejap kat one station the hills..


aisha

me


* nak buat spa at least sebulan skali.. tgk lah kalau ada duit hehehhe

5 comments:

Anonymous said...

cney tok la?Satok ya ka?mahal x?hehehe

eVa said...

aok kat satok ya eyh.. xdalah mahal juak.. tym tok promotion bulan june.. plg murah rm38.. g jak cya tgga2.. hehe

Anonymous said...

ok..makseh...:)

eVa said...

sama2 ;)

Aisha Zaki said...

ahaahhaha part 1 ctok duhal pg pic2 time kita klua..tua la saya tok jd kakak?mentang2 saya tok dh ada anak..ahahaha