Sunday, June 5, 2011

saya suka blog si dia seperti saya suka berkawan dgn dia

sudah lama saya ingin coretkan ttg seorang insan yang sgt baik hatinya dan rendah hatinya.. tetapi masa dan keadaan selalu mencuri masa saya beberapa hari ini.. dan kini adalah plg sesuai utk saya menceritakn seseorg yang saya kenal tidak lah terlalu lama tapi tidak lah baru saya mengenalinya.. tidak tahu bagaimana hendak saya mulakan.. . kadang2 perkataan tidak dpt mengambarkan apa saya rasa dan lalui bersama si dia.. senang susah menangis bersama kami telah lalui.. walaupun masih jaoh lagi perjuangan kami, kami mharapkan kami sentiasa bersama walaupun jaoh sehingga akhirat.. aiseh hehehe.. si dia itu adalah sahabat ku dunia dan akhirat, shichi saiet.. ;) dah seperti adik beradik dah.. saya letak uplot pic jer.. tp pic baru.. sbb hari tu dia dah buat post mcm ini tapi pakai gamba lama dulu masa mula2 kenal.. sronok baca.. klik sini dia punya blog


latest pic.. time outting lomo.. Q pjg mnggu turn d mcd.. boring mnggu mari bgamba!

sentiasa mengagumi dia apabila dia bermain lomo.. untung kwn dgn shichi ni

mcm patung!!

ahhaha.. nampak skema di situ kita berdua ya shichi.. masa ni nak pegi makan d sushi

menemani shichi menjaga lomobooth.. makeup mata penting trus snap!

first time raya bersama, baru balik dr umrah trus kuar kenak ajak beraya ( rindu weyh), n first she hug me dan cium tgn sbb selepas bberapa hari tak jumpa sbb sy pegi umrah masa tu.. air mata berlinangan.. itulah kasih sayang seorg sahabat.. thank u Allah..


hahaha!! first time main lomo dgn shichi.. masih segan dan malu.. sbb first tgk muka shichi nampak garang.. mak aiii.. heheheheh

ini adalah antara hadiah2 dia bagi.. walaupun bukan hari istimewa dia tetap bagi apa2 hadiah.. satu yang best ttg dia, dia tahu kalau sy sedih dia mesti beli brg utk buat saya hepy.. cthnya, bunga berkipas.. sgt2 terharu n happy.. tp saya ni tak rajin nak bg hadiah kat dia.. ;'( sbb itu saya rasa saya tidak layak utk berkawan dgn dia.. tp Allah telah hantarkan seorang insan bernama shichi menjadi sahabatku yang terindah.. Alhamdulillah



**I love my friend, shichi.. but i dont show it that much. Cause We both know it ;)**

2 comments:

AmirFX said...

Terharu juak bila ada kawan kedak ya.. Best! Semoga takduak happy2 selalu n pesanan untuk ktk supaya boh salu gilak sedih k?!

shichisaeit said...

i love u babeh..susah senang sama.. Nangga ANTU sama ahhahahaha