Tuesday, June 28, 2011

sempat join audition catwalk d CURVE KL haha

hahaha! tak pernah2 nak branikan diri depan public.. tak terfikir pun.. masa tu tgh tggu my kazen dtg ambil, so round2 satu eCurve.. boring sgt.. tak tauk nak buat apa.. shopping pun dah tak larat.. nak dudok tggu lama sangat.. so jalan punya jalan.. ada satu event ni.. catwalk audition.. yang menariknya, tak perlu apa2 pengalaman jd model.. ingin try.. saja2 jer.. bukan nak masok betul2 pun.. nak amik pengalaman audition dah cukup.. heels 4-5" mmg disediakan.. bj pun tak sesuai.. hehe.. siap ada photographer ambil gamba n ambil rakaman video time kta org catwalk.. kena buat 3 pose depan juri .. sblm my turn, mcm2 pose lam otak .. trus teringat american's next top model... tp bila depan juri.. saya ingat buat 2 pose jer.. pose ke 3 saya blur so saya main pusing jer jelin tgk blakang ahhahah.. tak tau pa punya pose tu.. haha lantak jer.. kompom tak masok list.. sbb ramai tinggi n catwalk diaorg pun blh tahan.. ni cuma kira nak built my level confident.. judges dia org ada 3.. tak kenal yang dua tu.. tp yang sorang mmg femes, Eleen Yong.. mmg santek, n tinggi.. dia sempat bagi mcm mana gaya catwalk.. hehe..

oke nampak saya sorang pakai shawl haha tp ada 2 org lagi yg pakai tdg..

tgk gamba mmg tak xda rupa nak jadi model pun.. perasan jer lebih haha


Eleen Yong is Malaysia's very own international model who has won many accolades in the international arena including the Asian Supermodel title. She was the 1st runner-up of Miss Asia Chinese Model Worldwide Year 2010. She also represented Malaysia in the International Model Contest 2009 in Korea and World Top Model Contest 2010 in China.


*suka suki menambah pengalaman *boh x cerik kata org kuch oii haha*

boleh klik sini utk tgk fb page Tri Factor Glam Night.. mana tau ada kwn yang join..

4 comments:

hani apandi said...

canteklah ktk.ada rupa model! bena :)

eVa said...

hani : aie xdalah.. haha.. model selauk ada kali haha.. nwys thx hani ;)

Hanie_Dew said...

hahahaha..aku jumpa n3 lama ko.bulan puasa ka ni.kita lom knal tem ni kan.lau tak bole jumpa kat kl.wwuwuwuwu..

ak ummg ketaq lutut la nak jlan catwalk dpan org ramai..hahahaha

eVa said...

hanie : bahahahaa.. maluuu.. .. haah. masa tu men blog sorang2.. haha..

alaaa sajer suka2.. hehe.. kalau awak ada masa tu, tarik skali join haha