Saturday, July 2, 2011

2.30 am

skrg sudah 2.30 pagi aku masih belum tido sebab...............
saya pegi cuci bj n gantung bj utk esok hari.. so tak perlu nak cuci esok hari dan ahad.. esok saya relax mcm boss... mata tidak mengantok sebab..............

saya minum tin kacip fatimah perisa coffee punya, sbb itu sampai skrg mata tak dpt nak tito.. sepatutnya saya beli..................yang ini... lagi sedap... oleh kehabisan stock d market tadi so beli yang ada coffee.. sungguh brani nak minum berkafein sedangkan kepala mmg tak dpt terima dan boleh menyebabkan migrain.. alhamdulillah ada sedikit kepala pungsin..... jadi mata maseh segar, saya.............

tgk crita series greys anatomy.. sudah 3 kali ulang tgk crita ni.. tak pernah bosan melihatnya... okelah tak boleh kalau tak tido... nanti mata kembang mcm panda.. tak nampak seri lagi muka.. kena tido juga.. sistem body perlukan rehat.. kasihan sungguh,, jgnlah kejam sgt.. sayangi bdn sendiri... haha pagi buta mcm ini cakap pun dah tak betol.. so i need to sleep.. gudnyte! ;D

2 comments:

Taufan Bin Ribut said...

eva minum air kacip fatima ke minum tin kacip fatimah?konpius ni.hahaha..


Entri terkini :Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

eVa said...

taufan bin ribut : hahaha! air tin kacip fatimah ;D