Monday, July 11, 2011

girls movie : girls out

setiap kali my lil sis sara dtg ke kuch (sbb dia dudok kat rumah family i kat miri n study kat sana) , konform mesti plan kita org berempat kuar jalan.. so last friday, tgk movie monte carlo then dinner kat pullman.. sayang my other lil sis, dewi tak dapat join for movie, juz for dinner.. sbb balik akher dr keja.. kita org tgk movie pukol 6.15 ptg.. awal kan? sbb nak balik awal.. nak makan lagi..pot pet pot pet lagi.. snap snap lagi.. itu wajib dalam agenda kami haha.. cun pukol 10 malam kita org suma balik.. perfect time!



me : dewi : aisha : sara

with my 2 lil sister dewi n sara

takda org tlg ambil kan gamba kita org 4.. so main turn by turn amik gamba.. kasihan sungguh.. so my fren aisha buat mcm satu gamba.. creative u aisha haha

aisha ( in the middle) is our fren.. haha kita 3 adek bradek sara n dewi berkwn rapat dgn aisha ni.. dah macam adek beradek dgn aisha.. family pun rapat gak..

me with aisha

** credit to aisha>> pakai slr sony dia utk amil gamba suma ini.. kalau pakai camera saya alahai tak nampak sgt sbb malam hari.. low light.. heee..

4 comments:

*Vivilicious* said...

padu aisha kawan..dipadah beradik pun kmk cayak..sama jak muka..hahaha

eVa said...

sis vivi : haha.. kan? tepi salu org tyk tym d kedey.. adek bradek kah.. haha..

mrs. daydeck said...

assalam,

aok mek setuju aisha kedak adik bradik tak org jak.. sama muka.. sumanya kacak2. duhal dewi adik kitak. kenal mek nya masa nya study rah satt dolok. mek pernah keja sia.. kim salam ngan nya ahhh.. :)

eVa said...

mrs daydeck : haha sama muka ow.. aok dewi adek mek.. aie duhal.. oke2 insyaAllah.. lak mek mdh ngn nya hehe.. tQ ;)