Monday, July 18, 2011

hahaha gelak sorang tp terhibur d awal pagi

habis study sejam lebih, cari benda nak refresh balik minda.. blogwalking.. tgk cik epal punya blog.. terterjah satu post.. pasal K-POP.. dulu mmg penah dgr.. tp tak pernah tgk.. so nak try tgk... sbb sy mmg gila tgk crita drama, lagu, n korean dance..






mula2 dgr lagu korea,terubat rasa rindu sbb lama dh tak dgr lagu korea.. Wah mula2 nampak maskulin dance dia org ni, tapi bila dah masok lagu perempuan,,,,,,,,,

"eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh kalah aku, lembut nya diaorang dance.. lagi2 yang main tarik archery"yang bunyi~~ trouble trouble trouble~~ saya suka sgt dance part tu... jeles tol..." spjg saya tgk bedio ni sampai habis, senyum gelak sorang tgk awal2 pagi ni.. bgs utk senaman ringan d muka hahaha , lps tu dgr crowd terjerit2 bukan main lagi sampai ada tergelak.. sbb lucu... kalau saya kat tempat situ pun sama gak.. hehehe.. yelah sbb teringin nak tgk live kat korea mustahil.. ni tgk kat msia dah rasa mcm d korea pulak kan.. hehhee tp mmg group ni talented.. congrats K.I.V!!

*** kalau dpt jumpa ngn diaorg ni, nak mtk ajar ckit dance tarik archery tu.. hehe best! yang last nak abis bedio, sorang laki yang pakai baju hijau tu buat saya gelak.. geng diaorg kot.. excited betol haha

5 comments:

Taufan Bin Ribut said...

eva dah tukar templet baru lah..xde change lah nak make over blog die?

Am said...

KIV..senior n junior mek kt uitm lok... nang suka nanga cdak mnari.. hehe.. thumbs up to them!

eVa said...

taufan : haha.. alaa sementara waktu jer ni.. sbb nampak muram sgt kaler gelap2 sblm ni.. nak tuka mood ceria n lapang ckit.. blom ada template tetap lagi.. hehe

am : aie mena kah??? p mena aie talented cdak tok.. ya mek mdh mok mtk ajar dance mun mena2 temu cdak.. hehe

Taufan Bin Ribut said...

tu lah org nak buat kan x nak...

eVa said...

taufan : ahhaah.. tlg buat template boleh.. header tu kwn sy maseh tgh buat.. hehe..sy suka kaler mcm layout skrg ni.. biru touqoirse dan kuning n puteh.. tulisan itam grey mcm ni.. hehe.. cuba jer dulu hehe