Thursday, August 18, 2011

Bella the princess


bertuah betul si bella sedap tido atas katel saya.. yang si Ivy the black tido dalam toilet.. bella ni mmg da perangai sombong.. makan tak nak byk walaupun mahal dan sesedap mana.. tetap jaga diet.. sbb tu badan maintain tak besar2 dan gemok.. bermain pun control tak nak melebih2.. lps tu nak cari laki utk dia, sgt2 memilih.. ada yang hensem pun tak nak.. bulu tebal sama breed pun tak nak.. entah lah mana satu dia nak.. masih usha2 cari bf utk bella.. hehe.. tgklah rupa gaya tido dia mcm mana.. mcm princess..

11 comments:

Redbloodsnow said...

eeeeeeeeeeeeeeeee muka nya kdk nyau mek nama Chester aih. laki nyau mek ya. mok soh nya rogol princess tak ya sik ow? HAHAHAHA

eVa said...

redbloodsnow : aahhaahaha!!! aie mena zie? puteh juak kah.. hahaah mek prey ktk pake "nyau" cute da bunyi p lawak hahahahah!!!

Uchi kay-f @hmad said...

emm minat kucing iya..kat kg saya pn ade bela mak & ank kucing jugak baru 5 bln bernafas..meriah betul hyperaktif sungguh taw ..sume sekali 4+4+1 ekor...name pun pelik2 badrul,mui,kimi,prei gareng lagi lupe lah..ngee

ps:-amboi zie...

eVa said...

uchi kay-f@hmad : yup! minat giler dgn kucing.. hehe.. haha pelik jugak tp senang nak ingat kan haha.. kalau nak panggil semua, ingatkan panggil org, rupa nyer kucing hehehe

Uchi kay-f @hmad said...

oh si zie mmg bela kucing jugak tue saya taw namen kucingnye Olin..ah ha..

ps:-nmpknye kite ni dah sesuai buat ahli geng bela kucing kan..ngee ;)

shandye. said...

kaki dia hitam! comel gle kot!

klu sy mandikan dia for sure sy akan sental2 ala2 konon2 kaler hitam tu boleh keluar. hahahaha....

nurul.iman said...

comel nya!

eVa said...

uchi kay-f : haha boleh buat geng bela kucing!

shandye : a'a kaki dia hitam.. haha... hahah kesian bella kaki kene berus nak buang itam tu jer.. haha

nurul iman : jgn puji.. nanti bella lebih2.. dia tau dia comel haha

L@dyKichiMachiko said...

cutenya si bella tok....bujatt jak upanya ya..geram mek diat!

Redbloodsnow said...

Hehehe...makey word nyau bok jelas kengegehan kmk terserlah..hahaha. Aok va, kaler putih kdk ya juak. kaler siam ya.

emak nya nyau belang, pak nya nyau putih melekat suci gitu...hehehe. so chester mek ya mixblooded la. kira nyau pan-asia gitu...hahahaha

psstt..consider pak nya org putih la tek oi. mak nya melayu sejati. ceaaa :D

eVa said...

ladykichimachiko : nang bujat aie.. dh mata besar n milih time cmok d pegang.. ishh haha

redbloodsnow : ahahah.. ngegeh.. p cute.. haha oww ada kedak siam.. mesti kck!

ahahha pan-asia lok... kedak pancake lembut kaler n comel lah nyau ktk zie hahaha!