Sunday, August 7, 2011

berbuka di sinar serapi eco theme park

semalam kita org Lomohunter berbuka puasa bersama dgn The Collective n Lim Kok Wing di Sinar Serapi Eco Theme Park.. very interesting place.. mmg best.. first time pegi.. tenang d sana.. mcm2 ada.. men kayak pun boleh, boat, mcm2 lagi.. tp semalam kta org dtg pukol 4.30 ptg nak dtg awal sbb nak main kayak tp hari dh ujan pulak, so duduk tgk jer kayak n boat terapung2 atas air.. alahai.. kalau main kan best, tak terasa menunggu nak berbuka.. xpa..len kali boleh buat event sini..
kat SINI boleh pegi tgk page dia, kena like dulu yer.. .. ada mcm2 pakej, ada rumah sewa gak.. sbenarnya tempat ni belom siap sepenuhnya.. next year kot baru buat pelancaran.. tempat ni mmg besar, luas, tenang dan berangin..

bring ur lomo everywhere ( bukan saya punya, kwn saya wandy n shichi)


makanan pun boleh tahan.. ikan terubok ada, umey ada.. nyum nyum.. menu smlm masakan kpg.. buffet rm22 sorang.. karaoke free.. boleh mtk request apa2 lagu.. mmg byk pilihan lagu..

me, shichi n dino



The Collective< Lim Kok Wing< Lomohunter






9 comments:

k.h.a.l.i.l.a said...

comelnye camera biru tu ^_^

mohdazzarul said...

wah! best.lamak dah xphotoshoot :(

mohdazzarul said...

wah! best.lamak dah xg photoshoot :(

eVa said...

mohddazzaraul : aie... polah lah! hehe alu sedih ndah..

eVa said...

khalila : hehe comelkan.. nama dia Diana Mini ;)

CHU MAJORFLAVA said...

best ew!!jeles!!!=((

tia @ Ini Kisah Tia said...

wow ! untung dapat jalan2 .. Tia tengok dari gambar je pun dah tertarik .. apatah lagi kalau pergi kan .. huhu :D

eVa said...

chu : hehe.. boh jeles lok.. lak plan polah gik tym ya mek org xda men kayak bcoz ujan.. next tym polah tym cuaca bgs pat men bok best! hehe

eVa said...

tia @ ini kisah tia : hehe.. itulah.. cuba dtg sini.. mesti sronok..