Tuesday, August 16, 2011

fida jawab isu berpeluk dalam drama Kasih Alia



sesiapa ada perasan tak crita kisah alia, bila nak crita tu nak berhenti skejap utk laluan iklan, ada kluar gamba fida berpeluk dgn qabil dalam keadaan sedih n menangis.. first think saya tgk "oh scene peluk tu sbb qabil adik si alia.. so xdapalah bg saya.. tp org lain akan fikir mcm mana boleh berpelok dgn pelakon lelaki.. sbb first expression kta tgk fida pakai tudung mesti takkan berlakon lebih2.. tu fikiran segelintir.. tp saya xda masalah.. sbb saya tau scene tu mesti bukan kehendak fida.. dan kebetulan saya terjumpa satu site "fida jawab isu berpeluk dalam kasih alia".. so saya amik highlight ckit...




nak tgk full site klik di >>>>>>>>>>>>>S I N I<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


saya oke jer tgk crita ni.. takda nak judge apa2.. saya tgk crita ni sbg hiburan tv n amik iktibar dalam jalan crita Kisah Alia.. just bagi link supaya korang tak terkejut berok tgk scene tu nanti.. fida pun dah jawab dh.. ;)



fida jawab;
"Mungkin kerana terlalu menjiwai, Iqram secara tidak sengaja tertarik Fida dan jika dilihat dari mata kasar memang nampak seperti kami berpelukan, namun pada hakikatnya tidak. Tapi bila perkara-perkara sebegini berlaku, Fida sebagai pelakon perlu bersedia menghadapi semua ini," jelas anak kelahiran Kuala Lumpuri itu yang mengatakan semua ini dipelajari dari kesilapan lalu.





*** lain org lain pendpt ;)


5 comments:

hani apandi said...

kmk asa mek salah entry tmpat komen pasal pusak ktk tek huhu..sorry kak eva! :D

Uchi kay-f @hmad said...

trick je ni...pndi yg shoot drama tue..

eVa said...

hani : haha xpa2..

kay-f : mmg pun.. suka buat crita nait nama hehe

[sutera kasih] said...

yalah susah org kinektok cepat nk melatah & kritik hanya ngga dari mata kasar..

eVa said...

sutera kasih : nang juak kak.. coz kta x berada dlm situasi..