Saturday, August 27, 2011

Miri, im home!

kuching airport : menunggu nak fly ke Miri


alhamdulillah.. segala nya settle pada hari ini.. baru senang hati nak balik miri utk beraya bersama keluarga tercinta d sayangi tanpa tandingi :D tapi semasa otw nak pegi airport, sepanjang jalan jem trok.. nak pakai suma jalan shortcut jadi longnocut.. berserah saja dgn Allah harap dpt sampai airport sbb nak drop bag.. sudah 2 hari awal webcheck in.. kalau lambat maknanya tak dpt bawa bag skali.. bawa diri saja tanpa bj raya.... tp alhamdulillah sempat jugak.. walaupun sedikit kelewatan dr masa yang dtetapkan ( delay ) hati tetap tak sabar nak jumpa ibunda ayahanda dan adinda.. sampai terlupa nak makan menyebabkan gastrik...


menunggu dan menunggu, ramai kat aport suma nak balik cuti raya..


teruja sbb dari jauh nampak rumah berkelipan menerangi kawasan rumah.. tak sabar nak raya dahhhh.. hehehe









10 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

emm slmt terbang ke miri eva.smoge slmt sampai Okeh ..;)

**naik fligh rupenye..

Miziey said...

salam aidilfitri~
:D

eVa said...

kay-f :dah sampai dah.. yup k flite baru cepat sampai hehe

miziey : salam aidilfitri juak ;)

A'ishah Kamaludin said...

kirim salam semua!

eVa said...

aisha : insyaAllah.. hehe..

CHU MAJORFLAVA said...

Selamat hari raya eva!!plan kita lak aw..jgn x jadi..hehe

eVa said...

chu : selamat hari raya chu!!.. aok2.. jgn x eyh... dpt bh.. mok cun masa k k..

L@dyKichiMachiko said...

dah arrived..@ home sweet home dah eva duhal. mesti happy yg teramat sgt nakk? Selamat Myambut Hari Raya Aidilfitri buat ktk sekeluarga..

eVa said...

aok2 mlm hari jumaat fly to miri.. alu gastrik sampey nektok.. lupak mkn kotan xcited ilak blit miri haha..

Selamat Hari Raya Aidilfitri juak ladykichimachiko n keluarga ktk ;)

penkcintadia said...

cioo cik eva kta tok.. huhu.. semangat balit.. dr cne ya?? eh lupak nk knal drik.. sarawakian here.. follow k.. =)