Sunday, August 21, 2011

movie paling seram selepas The Ring

GRAVE ENCOUNTERS gila menyeramkan.. tp nak sgt tgk movie ni.. tapi rasanya movie ni tak masok Malaysia.. oh no! too bad! xpa.. geng boleh tlg downloadkan.. mmg seram gila.. tak tau movie ni true story ke tidak.. tak kesah.. yang penting nak seram2 punyer.. tadi adek laki saya google pasal movie ni.. mmg bukan real kot.. mcm movie paranormal activity jugak..
nak tgk crita grave with my family lagi..

jom tgk trailer.. best!















7 comments:

Taufan Bin Ribut said...

kene tengok cam ni.best tol layan citer antoo ni.hehehe..

Entri Terkini : Mercun rocket buat aku terbang tinggi-tinggi

Entri terdahulu : Kita tak dapat beraya bersama tahun ni sayang =(

Kai Kasim said...

Pergh.. kmk gik rasa excited nk ngga.. mcm best jak cita tok.. mengingatkan kmk ngn filem penunggu istana...

~KLaRaPaRiS~ said...

First time here dear ^^ ee seram seram... tapi macam best.. btw followed you :)

Uchi kay-f @hmad said...

cik eva tgk sampai abis?seram giler...aduhhhhhhh

eVa said...

taufan : hehe dpt lps tensen tgk movie ni haha

kai : ahhaha mek lom gk ngga cita penunggu istana.. kmk xcted juak tok aie.. takut tp xcited nak ngga haha

klaraparis : hehe.. tQ dear.. sgt seram tgk lah nanti.. hehe..

kay-f : blom lagi.. tggu kawan saya habis dlot hehe

Anonymous said...

if u want u can download it at Syok.org.. hehehe ^_^

eVa said...

anonymous : heeh.. oke2..thx! tp dah ada org tlg downlodkan ;)