Thursday, August 11, 2011

my ivy si itam kucing mata kuning pregnant

yeay!! menjadi jugak dgn kucing Bengal.. tp half bengal jer.. xpa.. Bengal hari tu badan pjg. n corak pun mmg cantik giler.. rasanya dh 2mggu.. baru lagi hehe.. perut dah keras... badan bertambah berat.. mkn pun byk giler.. patutlah hari tu kenapa mata ivy glooming sehari2.. mata pun bulat... tak mcm dulu mata sepet... tp kan, yang tak best dia dh tak nak tido lagi dgn saya.. nak tido bawah lantai jer.. n tak nak tido depan kipas no 3 lagi dh.. tak best.. xpalah.. kucing lagi pandai jaga dia sendiri kan hehe.. makin bertambah sayang dgn ivy (^-^)














4 comments:

Anonymous said...

congratzz...akhirnyaaa..pregnent di bln ramadhan nya bawang bakong..herherher..

shandye. said...

i love black cats tp my mom tak bg bela cuz dia kata nampak creepy n tak nampak malam2 takut terpijak.

boleh alasan camtu?

the other day ble my cat got pregnant n delivered 3 kittens (one died right after birth. sedih sat.), one of them turns out to be entirely black, which is cute...

my mom terus freaked out and then decide to give it away ASAP. her friend at work adopts it.

hurm....

now my mixed Birman cat Cocoa pregnant lg and i am hoping there will be black kitties and this time i am so not letting my mom to let it go...

hani apandi said...

cute pusak ktk ya.lebat jak bulu nya.dah kaler itam, sik nmpak koto.apapun, tahniah dgan pusak ktk ya okay.selamat menjd ibu & ktk selamat menjd ninek pda anak pusak ktk ya.hehehehe

eVa said...

anonymous : hahah.. trima kaseh..pregnant juak ow haha

shandye : ala kesian nyer trus kene bg kat org.. tp kan kalau kucing itam mmg salu d abaikan.. mcm ivy ni kalau org dtg ke rumah, diaorg tak tgk ivy tp tgk kucing saya sorang lagi, bella.. sbb bella cantek (puteh) menonjol.. sbb tu saya lebih rapat dgn ivy.. tp sayang dua2 bella n ivy hehe

yup!! dont let ur mum bagi kat org.. kalo paksa bagi jugak.. bagi kat saya.. nanti saya jaga hehehehe

hani apandi : aok lebat jak bulu nya.. xmudah koto.. pande jaga diriknya.. haha makseh2..