Monday, August 1, 2011

new blog header

dpt suprise dr chu.. lama tak bukak fb.. cek cek.. chu hantar wall suroh claim new blog header.. mula2 blur.. lps tu mcm excited pun ada gak.. sbb mmg terpikir nak buat header sendiri.. tp masalah saya takda bakat, mmg tak pandai bab design2 ni.. nak mtk tlg kawan malu pulak... pernah nak minta chu buat tp takut.. hehe.. last2 chu buat.. mmg supprise.. kembali senyum setelah lama mendiamkan diri.. so buka blog kawan saya, chu ni













terkejut sbb style dua2 ni mmg taste saya.. sbb tu saya suka chu punya design.. mmg adore cara dia design... tQ so much chu.. you just made my day today... baru da semangat ckit nak update blog.. so saya nak header yang bawah skali sbb nampak ceria.. yang atas mcm sedih tu suka gak.. tp tak nak lah sbb takut sy update emo emo pulak.. hehe tp cantek sgt design.. suka sgt2... tQ chu!..


tu dia kwn saya chu dr kiri first.. rambut curl ala2 korea.. hehe.. gamba ini semasa pelancaran buku bio nenek saya.. chu bersama team dia terlibat dalam pelancaran tersebut..

** nanti nak tuka pakai header baru tu.. skrg takda masa.. sibuk sgt2..

7 comments:

Taufan Bin Ribut said...

wah..makin lawa lah blog eva..


Entri Terkini :Belajar shuffler dengan mudah

Entri terdahulu :Gathering Johor Bloggers sebelum Puasa



Watch my video songs ^_^

CHU MAJORFLAVA said...

Glad U like!!!muahaha!!kck blog u..ceria selalu k!!

Am said...

nice header :D

Dea said...

nice...pndey ktk plah..:)

mummysyafie said...

phewwitt...kacak banner baru kitak.

eVa said...

taufan : trima kaseh.. hehe.. tp merah sgt kan..

chu : of coz l like.. hehe mek da tuka puteh tp upa kosong.. ya coba merah tok.. terang ilak ow.. takut ndah ngga terang ilak chu.. biar jak dolok ow..

am : nice ow.. credit to chu..

dea : bukan kmk polah header ya.. kwn mek chu polahkan.. kmk juz tuka kaler background jd merah

mummy syafie : hehe.. makseh2.. credit to chu yang polah header..

Am said...

done following chu... hehe

header mek biasa2 jak.. hihi
salam Ramadhan to u too :D