Thursday, August 18, 2011

pameran seni kontemporari d Spring Kuching

slps habis kerja pukol 1 tadi, singgah kejap pegi spring nak beli bj kerja.. tgh pusin2 satu shopping complex spring ni, ada pameran lukisan.. jarang buat kat shopping complex.. so try masok.. best jugak.. kebykkan budak universiti MARA, unimas n org tempatan menghasilkan rekaan seni.. sgt unik.. saya suka yang rekaan robot tu.. material dia pakai besi2 lama mcm rantai basikal.. sgt kreatif.. ada masa dtg lah kat spring.. tgk bakat anak2 muda.. ( bunyi saya mcm tua pulak ;p)









9 comments:

Kai Kasim said...

arca besi @ tranformer (bak kata kbykn org) byk blh jmpa kat fakulti kmk org. remind me time jd student kat unimas dlok... hahahha

Uchi kay-f @hmad said...

saya dpt tgk dri blog anda je cik eva..

ps:-suke pic kerusi.......

♥ Dea ♥ said...

mcm da jak benda2 kat unimas d mbak kt cya.. hehe

nurul.iman said...

menariknya.. saya pernah dtg sarawak sekali..^^

Redbloodsnow said...

raget juat baju ya va ow

eVa said...

kai kasim : paduhal dr unimas!.. unik n kreaktif org unimas hehe.. i like!

uchi kay-f : haha. makseh..

a'a saya minat krusi tu.. cantek sgt.. nak sgt bawa ke rumah sy hehe

nurul iman : ye ker? bila? dtglah lagi sini.. dpt bawa jalan hehe

redbloodsnow : aok zie.. mek first ngga ya lok.. mun da bj nya tek meli trus.. haha

eVa said...

dea : duhal org unimas juak ktk .. hehe.. nang kreatif ktk org aie.. suka!

Am said...

kreatif naa cdak eh..
:D

eVa said...

am : nang juak.. coba ktk juak melukis bh am mesti kreatif juak eyh.. hehe