Friday, August 19, 2011

shichi mahu cari jubin utk mini salun

my dolly fren ni dah nak bukak mini salun esok hari.. dia buat kat rumah.. dia dah bpengalaman keja d salon 3 tahun dekat KL dulu.. so skrg alhamudlillah tercapai impian dia buat mini salun kat rumah dia. kecil-kecilan dulu nanti ada rezeki lebih boleh buat kat kedai.. always support u my dolly.. ;) esok nak dtg salun u k.. nak minta cuci rambut n massage skali yer.. haha..

so sblm bukak salon.. beberapa hari lps saya pegi teman shichi pegi surver brg.. dia nak carik sinki utk cuci rambut.. dia ckp mahal sgt dekat supplier.. so dia nak pegi tempat kilang jubin jamban.. mak ai! sana lagi mahal.. itu utk rumah bukan utk kedai haha.. lps tu saja2 survey brg kat sana.. sempatlah bsnap2 dgn posing semacam.. ;p ;p


sronok tgk brg2 kat sini..

terpegun melihat jubin ni utk lantai rumah.. wahh! macam utk istana.. buat mcm carpet tp pakai jubin.. satu jubin ntah brapa.. berpuluh-puluh beratus2 pun ada!


haa tgk shichi budak kecik.. mcm budak skolah

paip shower dia mahal sgt.. tak mampu nak beli.. so amik gamba satu jer ;p

cermin ni murah sgt.. nak beli nanti..




8 comments:

hani apandi said...

cute da jak gamba ktk tgah coba shower ya.haha

eVa said...

hani : aie alu cute ndah lok.. mek mejin mecah posa minum aek shower ya hahahaha!

i'm ezza haniza said...

awak sangat cantik ! -----> komen takde kene mengena ngn entry,,

Uchi kay-f @hmad said...

emm bagusnye bukak biz sendiri kan..

ps:- cik eva saya cdgkan cube ushar2 di web mudah.com atau majalah.com kat sini byk pilihan benda yg kwn cik eva nk tu,lagi pulak harge pun boleh deal sampai nego..ok..daa

Taufan Bin Ribut said...

jadi bisnes woman lah ye pas ni die ^_^


Entri Terkini :Meriam buluh versi moden minimalis glamour

Entri terdahulu :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

eVa said...

ezza haniza : haha.. xdalah sgt tu.. biasa2 jer.. hehe xpa.. nwys thx ezza ;) slamat berpuasa

uchi kay-f : yelah kan.. nanti sy nak bukak sendiri.. impian saya.. buat spa.. haha.. ye ker? nanti soh dia bukak web tu.. tq!

taufan : haha.. alhamdulillah.. best jugak bisnes ni haa.. hehe

KiKiHanakO said...

hahha..lawak jak gmabr ktk yaaaaa dengna paip shower

eVa said...

kikihanako : hahaha..berolah kejap ;p