Saturday, August 13, 2011

zie aka princessbloodsnow

bertuah dpt jumpa otai blogger si cantek ni.. 5 tahun dia aktif berblogging.. sbenarnya ni kali kedua berjumpa dgn zie.. first time jumpa tahun lepas, masa tu time sahur jugak d MCD.. masa tu zie bersama dgn chu... chu mmg sy dh kenal.. tp saya tak perasan sgt n tak kenal sapa zie sbenar masa tu... rupa2 nya blogger otai n blog dia femes dikunjungi ramai blogger.. tak sangka pulak zie masih ingatyang kta org pernah jumpa dulu.. hehe..

secara personal, dia mmg baik, peramah sgt n cantek manis orgnya.. tak lokek ilmu.. n suka amik gamba gak mcm saya.. hehe.. sahor pagi tadi sempat tanya pasal blogging ni hehe.. tapi masa tak cukup sbb kedai kopi o corner nak tutup dh.. xpa, len kali boleh jumpa lagi dgn princessbloodsnow happy belated birthday princess!! ;)



rasa mcm bgamba dgr artis hehe

candid :P



10 comments:

Rozana Razali said...

muka macam lebih kurang dah.. =)

eVa said...

rozana : haha.. ye ker.. otai ni.. hehe

zuneta said...

hehe...nak jumpa zie jgk...haha, mcm artis dah zie ni...nak kena terbang srwak la ye...nak booking siap2 zie, if g srawak...haha...muka lebih kurang sama eik?? macam kembar...

CHU MAJORFLAVA said...

haha..2nd picha sepasang

eVa said...

zuneta : haa meh dtg srwk.. hehe.. haha muka nak sama ker? haha

chu : hahaha! aok eyh.. duak2 nampak gigi.. rupa sama haha

Redbloodsnow said...

Hehehe...kakak n adik. mek kakak ktk adik. juh nyamar yunk...hehehehe. mek lom berkesempatan gik nk update entry sal bday tok.

esok, insya'ALLAH :D

Redbloodsnow said...

eh chop...mdh mek cantik tek ow. adeh² aku kembang kedak serombong kapal lubang idong mek koh. Miahahahahahaha. btw, ktk cak gik. jelesss :D

eVa said...

redbloodsnow : ahhaah aok eyh.. leh jadi kakak n adek.. aok eyh nyamar juh hahah.. oke2 ya dtggu kmk lak.. byk gamba ktk amik rya bh.. xsbr!

redbloodsnow :haahha aie ktk kck juak bh..segan mek rya.. dah tinggi! jelesss XD haha

Uchi kay-f @hmad said...

si zie mmg diva bloger taw cik eva..saya mmg dah lame kenal beliau tapi dlm maya je lah..nk jumpe face to face ..blm rezki lagi...

eVa said...

kay-f : haha yeker.. xpa.. carilah tiket murah pegi srwk hehe