Friday, September 30, 2011

drama soffiya tv3

sapa2 ada tgk drama tv3 yang menyakit hati jiwa penonton mcm saya? haha.. walaupun sakit hati sy tgk crita ni, siap sy marah2 dlm twitter ( kesian mangsa pelakon kene marah hehe) tetap jugak nak tgk setiap episode.. sedih giler citer ni.. malang sangat hidup sofiya tp yang tak best nyer, sofiya baru tau yg cinta pertama (fizo aka ilyas) tu anak tiri dia.. sbb dia kawen dgn ayah dia masa fizo pegi luar negeri... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. tak suka ending crita ni!!




suka tgk tiz dgn fizo

nak jugak ada poster dgn fizo













 tadaaaa.. hahaha



2 taun lps.. jumpa kat genting highlands.. masa tu sy tak tau pun dia ni artis.. bahahaha.. kwn sy pulak sibuk bgamba dgn dier.. lps tu kwn sy tanya tak nak gamba skali ker.. sy tanya balik, pesal pulak nak bgamba dgn mamat tu.. "weyhh eva tu artis oke!!" artis apa? ala kuar kat tv 3.. sy mula blur sbb jarang tgk tv.. lps tu fizo ni tunggu jer.. sy okelah amik gamba jer.. sbb mmg fizo giler hensem n tinggi n badan tough.. lps tu murah bg senyuman.. asyik jumpa jer kat gentings.. senyum2.. alahaii..



14 comments:

My Life's Journey said...

Aduyaiiiii haha ..lor ktk c knl fizo eva? cpa2 ..ktk tok bukan jenis tangga tv kali hahaha

Cun la ktk bergambar gan fizo eva ..cun cun cun ..fiwettt

SheNn said...

Perghhh~ :))Bertuahnya.

KiKiHanakO said...

nya nang murah senyuman.. dan senang di mbak kelaka ;)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

phewitt..da mcm artis.hahaha..bole plk x knl si fizo ni.tp mmg pun,sy mula2 pun x knl.setahun dia jd artis bru knl.

ch000tz axoera said...

ololooooo fizoo......like! :')

L@dyKichiMachiko said...

wasehhhhh...gamba dgn retis eyh. best2..muka ktk dikit gik mok sama juak dgn retis...Heliza.

~yalah hoo...asa maok jak pg negara 4 musim..membawa diri lokk..~

~kolam; bkn kmk polah tp my friend, aok pake beras..~

eVa said...

umi : haahah aok nang juak.. xda ilak nak ngga tb.. tb jak ngga kmk haha..

yerr.. cun ow.. dah sama kaler kaen sejok mek oren ngn bj nya tek bahahahah

shenn : jodoh d genting jer tu haha

kikihanako : aie ktk penah bertemu ngn nya kah? best eyh!

iz : ahahah dulu tak sgt tgk tv.. skrg baru dia dah naik nama

chootz axoera : hehehe.. hensem!

laydkichimachiko : hahaha.. muka tym ya bok lekak men superman gila ya.. sempey nyawa.. bergamba gik ngn retis hancor muka hahah

hehhe.. ada dwit senang jak ow.. huhu

wah kwk ktk duhal. best eyh.. mesti lamak molah ya eyh

[sutera kasih] said...

pewitttt..jumpa retis :)

eVa said...

sutera kasih : haha suk bh jumpa retis even tym ya xtauk nya ya artis haha

Hanie_Dew said...

weee..hensem nye dia di luar kaca tv.
ari tu nmasa bulan puasa dia ada bukak booth jual serunding kat jalan TAR KL. asyikk pegi je tak jumpe. xtau bile masa dia ada kat gerai dia tu. *sigh*.

Jue said...

Bole thn juak c fizo tok. Tp ku mun jumpa artis d luar mls mok tgo. Ksian nanga cdak ya mok privasi hihi

eVa said...

hanie : yup mmg hense.. ow olololo.. lom ada jodoh nak jumpa kot.. mayb next year.. hehe..

jue : aok nang.. hehe.. yalah mena juak .. p mek d gasak kwn mek soh bgamba.. fizo ready posing dah.. alu on jak hahaha

aidajusoh said...

eyh..mcm pinang dibelah dua lak :)

eVa said...

aida : ahhaha.. mcm nenas jak dibelah dua kekeke