Friday, September 9, 2011

ivy pregnant, now sudah branak

cepat sungguh.. belom pun sempat buat entri yang dia pregnant hari tu.. sbb bz sana sini.. smlm nak post pasal dia pregnant then tak jadi.. then plan nak buat pagi ni.. tp tak sempat tgk2 ivy mcm bisin tak tentu pasal..  then tbaa2 hilang.. cari2 mana dia.. jumpa bawah katel sy dalam beg besar, dia nak branak dh masa tu.. tak sangka pulak.. sbb terlalu awal..skrg dh habis branak.. 4 ekor.. tp 2 mati.. 2 hidup.. bapak dia jenis half bengal.. so sorang kaler hitam.. n sorang pulak tba2 puteh.. tak tau entah dr mana dtg nya puteh.. yang 2 mati tu belang mcm bengal.. 



ivy semasa pregnant


























pagi tadi tgh branak.. kesian rupa dia.. sy pun temankan dia.. sbb ni frst baby ivy



*** gamba bby nanti lah amik.. biar dia luangkan masa dgn bby dia dulu..

17 comments:

Nurul Sharmila said...

aaa.. best2...!!! mesti cute anaknyaa... owla tedah kepak alu rupanyaa.. hehe.. congrate!!!! :)

*Vivilicious* said...

syg jak nok yg mati ya...gene x ckup kuat kali nak..

Uchi kay-f @hmad said...

eva mcm ne ekk jenis kucing bengal tu?

pasni meriahlah byk kucing..hihihi .molla!

***molla = i don't know

shandye. said...

yay.
dapat kitteh baru!
sronok nih!

O___O

L@dyKichiMachiko said...

olatedahhh juak rupa ivy tok...

Fatty liver Treatment said...

Great pictures and thanks for sharing.

Redbloodsnow said...

mek mok diat baby nya vaaaa. cepat tayangggggggggggggggggg. hehe

CHU MAJORFLAVA said...

jual ngan mek sekok anak ivy..hihi..

Uchi kay-f @hmad said...

emm chopx2..eva bkn celcom je sume sekali talian kena taw!!!

eva bole refer sini:-
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0909&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_02.htm

eVa said...

nurul sharmila : yalah.. mek xsbr mok gne cute nya hahah.. aok2.. nang kepak tedah eyh.. tq!!

sis vivi : yalah tek.. first bby juak bh.. cukup 3.. mun byk takut nya xpande.. hee

kay-f : ahhaah.. mmg meriah.. hee.. bengal search kat google.. tp bpk dia half bengal jer.. bengal yang pure beribu harga dia..

shandye : eheh.. sgt sronok.. tak sabar!

ladykichimachiko : yalah.. p slamat alhamdulillah

fattyliver : tq n urwcom.. ;)

redbloodsnow : haha.. oke2 lak coba nak amik gamba.. nya btapok.. takut mun kaco nya lari mbak tempat lain..

Jue said...

Lelah kali pusak ya hor pas deluver baby..kiut ada juak nya wp etam tek

ct N honey said...

jadi mak bidan jap ye...

eVa said...

jue : nang lelah nya jue.. tedah ilak ngga nya.. haha aok itam xnampak.. p nang cute hehe

ct n honey : ehheh.. dah biasa dh

Hanie_Dew said...

lawa nya Ivy tu. mesti lawa jugak kan anak anak die yang mati.

eVa said...

hanie_dew : hehe itulah.. tak sbr nak tgk anak dia besar nanti

Redbloodsnow said...

ooo...bertapok duhal. ngegeh nya ya. LOKEK ngan anak! hahaha. lak mek da oppurtunity utk snap pics her lil angels ya kelak...jgn lupak tayang lam blog ah :)

eVa said...

redbloodsnow : hahaha.. malu bh nak branak nya tek haha..