Sunday, September 25, 2011

Ketika cinta bertasbih

skrg tgh tgk cita drama episode indonesia.. baru mggu ni dah addict tgk crita ni.. sbenarnya dah lama kluar kat tv... best!.. mengisahkan kisah kehidupan ustad n ustazah.. sedih tgk pasangan suami isteri yang jugak ustad dan ustazah ni belom ada keturunan.. so si isteri ustad ni nak dmadukan dgn kwn dia sendiri yang jugak seorg ustazah.. huhuhu.. sbbnyer nak ada keturunan.. si isteri pertama nak ekot seperti kisah nabi ibrahim , siti hajar dgn siti sarah.. tetapi ditentang oleh pelajar2 skolah dan jiran2 lain.. haishh.. sedih..








dah beli episod 1 tp tak habis bc.. hehe.. xper.. dah kluar tv.. hehe.. tp lebih sronok lagi kalau bc.. baru feel..




17 comments:

teh O beng said...

kite suka furqan !!

eVa said...

teh o beng : haha.. sy suka ustaz azzam.. ekekke

Uchi kay-f @hmad said...

karya bung rahman mmg klasik!
tak sempat nonton versi drama

* saya dah khatam bce novel tue..

Kathy Tuah said...

fine! kmk lum baca & beli lagik T_T

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sy tgk 1x je.tp x sampai hbs sbb x fully download.

AmirFX said...

Best ka cita tok? Kmk lom pernah tengok gik...

eVa said...

kay-f : mmg klasik!.. wah wah.. layan novel jugak hehe

kathy : hehe bc lah.. best!

abg stalker : ye ker.. baik tgk.. best jalan crita dier..

amirFX : best aie.. coz kmk tok snarnya xbrapa ilak ngga cita kedak ya.. hehe.. p bila mek ekot cita ya layan juak bh..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

entri sy tu bkn promote blog awak sdri.just drop ur komen,x kesah la apa pun.nti sy akn review tuk pilih 1 blog pilihan sy. :) sy nk bt research la.

eVa said...

abg stalker : oww gituu.. hehe sory.. xper.. dah drop comment dah tadi tu hehe

Jue said...

Urm ku lom pnah nanga tp mun utube ada, ku akn nanga =)

Hanie_Dew said...

bca novel lagi feel eva. ari tu tgk kat tv masa raya kedua. pastu sambung raya ketiga.best kan citer ni. suke kat azzam.

Uchi kay-f @hmad said...

itu sbhgian dri minat saya eva!

btw awk jgn terpengsan bce latest entry saya iya...emm..err *malunye nk tulis kat sini*

okeh lah gtg...moge anda baek2 saje..

Umie Artoqiemie said...

indo pack kan? kami tak subscribe T__T

eVa said...

jue : best cta tok jue! ngga jak..

hanie : ahahah eh eh.. sama jugak suka azam.. yup2! lagi feel bc novel.. hehe

kay-f : ohh gitu.. haha malu pulak.. xdepelah.. oke tq!

umie : ye ker? atau masih free sementara waktu ni...

Redbloodsnow said...

mek dh khatam dah baca novel tok. best ending nya. tp mek bc secara online la. kedekut nk ngeluar duit beli novel...gya lah jawapnya. HOHO

[sutera kasih] said...

hari2 kmk ngga cita ya dear..dr epsiod 1st gik hehe..

cita ya nang terbaekkkk..kmk lom beli gik novelnya..ingin juak nk beli kelak, baca gik feel bah :)

eVa said...

redbloodsnow : yahh.. pengemar novel juak duhal.. mesti byk novel ktk tok.. eyhh.. bc on9 duhal.. ae tahan mata bc kat screen lok.. hadoh2.. haha..