Tuesday, September 20, 2011

Maher Zain's concert in Sarawak : 19 Nov 2011



semalam sblm tido mcm biasa buka twitter.. first buka terbaca dr Mstar online twitter, " Konsert Maher Zain di Sarawak dijangka Meriah" .. clik kat link tp tak dpt sbb line tak bgs mlm tadi.. secepat kilat jari ku tweet tanya sapa2 bila n kat mana konsert tu buat.. smmgnya d kuch.. yeah! tp tak tau tarikh n harga tiket.. so pagi ini dah cari keratan akbar dr online...



Dianjurkan oleh Marctensia Concerts, konsert yang dinamakan Maher Zain Live In Sarawak ini akan berlangsung di Stadium Perpaduan Kuching pada 19 November depan pada jam 8 malam. Harga tiket yang dikenakan adalah RM103, RM203 dan RM303 dan pre-jualan tiket akan mula dijual mulai 19 September sehingga 2 Oktober. Sepanjang tempoh itu, peminat yang membeli tiket akan menikmati diskaun sebanyak 10% menerusi pembelian melalui online iaitu www.ticketcharge.com.my atau menghubungi talian TicketCharge 03-92228811. Untuk mendapatkan tiket VIP, peminat boleh menempahnya dengan menghubungi talian hotline Marctensia iaitu 03-20921199 atau emel kepada ticketing@marctensia.com
sumber dari MalaysianDigest.com  


fuh..harga boleh tahan jugak... heee.. kalau rm303 mahal sgt..  teringin nak pegi.. tgklah kalau ada rezeki sy pegi.. nak dgr secara live...




19 comments:

Jue said...

Aku suka juak dgr few lagunya. Bole thn hor harga tiketnya.tp msti ada yg sanggup beli kelak

shazmir said...

wah..mesti g nie..

k cun..!!

xyz4mir.blogspot.com/

Kathy Tuah said...

err..mun ktk x post pasal tok x kmk tauk..huhu..mesti best mun dpt nangga owh..cuma part rega tiket yang tang mahal jak bunyinya..hihi

KiKiHanakO said...

mahalnyaa tikettt ;)

KiKiHanakO said...

mahalnyaa tikettt ;)

Uchi kay-f @hmad said...

mak oit rm303 tiketnya...tapi klu dah minat tak kisah kan eva!

***oic,tak sihat iya hope get well soon okeh!

KSWSK said...

harga tiket tu dah convert RM..tu psl mahal kan..Dorang kan biasa caj guna USD..
jon kita jd geng tweet2...

eVa said...

jue : aok2 boleh tahan juak.. coz pake dwit USD alu tuka RM.. ya jadi mahal.. mesti da org sanggup.. kali bruney byk dtg

shazmir : hehe. pegi lah.. mesti sronok!

kathy : aok2 yalah.. rega tiket blh tahan juak.. p ada org sanggup hehe

kikihanako : mahal ow.. p x salu artis dtg plh konset hehe

kay-f : itulah.. mahal sgt yg 303 tu.. nak gumpol duit hehe

orite tq kay-f..

KSWSK : itulah.. xper.. bukan salu hehe.. jom jom!hehe

Uchi kay-f @hmad said...

*out de topic*

emm eva awk jan amik hati dgn saya mahupun si hanie tu okeh,kami hanye bergurau..so klu kurg selesa dgn cara kami kasitaw okeh jan diam2 je..
daa..semoge baek2 saje..

dah sihat kan?

eVa said...

kay-f : ahhaah rilek aa.. sy okelah awak.. jgn amik seyes.. sy mmg tak amik seyes.. gurauan semata2 jer tu.. biasalah utk memeriahlagi hubungan blogger kan.. ahhaha..

blom sehat lagi.. huhu

Uchi kay-f @hmad said...

okeh terima kasih,lega bce komen awk ni eva..!!!

[sutera kasih] said...

aihhhh serius???
awwwww..nasib bait time ya ku dh balit kuching..mok ngumpol duit lok pegi konsert MZ..harap2 my kazen mok neman...kmk minat ehhh heeee

Uchi kay-f @hmad said...

emm eva dah tidur ke?,btw saya nk share sstu yg berilmiah,esok rabu jam 10.05 am klu berkesempatan nnti cube buka radio ikim.fm dgr motivasi prof.dr muhaya..ia sgt bagus taw!
slmt mndgr..okeh daa gunite gtg!

eVa said...

kay-f : insyaAllah kalau sempat.. masa tu tgh hanta adek sy g class nanti.. biasalah adek ada lagu cd dia sendiri.. kakak kene mengalah ler jwbnya haha..

Redbloodsnow said...

geram mek nk diat aieeee. tp dillah bukan jenis yg nk ke konsert bagai koh :( mun mek gi dgn org lain...bknnya nyuruh.

sobsobsob..melepas lah mek diat kelak :(

Uchi kay-f @hmad said...

oic,xper2 eva boleh ikuti klu terlps siaran..boleh dgr sini iya..

http://majlisilmu.com/tag/prof-dr-muhaya-mohamad-2/

**rakaman yg arini blm siap..

eVa said...

redbloodsnow : aie men pujuk ngn nya gak.. kira mcm dating lah g konsert haha.. tedah.. beli jak cd nya lak.. mesti ada bh..

kay-f : ow oke2.. tq!

Redbloodsnow said...

Eva..

hemprhh...pujuk beribu abad sekali pun dillah ya. mun nya mdh SIK MAOK. tetap ya lah jwpnya. mcm konsert aizat ariya nak.

sedih jak mek xpat diat. coz mek minat aizat.hehe. minat lagu nya jak la. org nya x. not my taste...wahhhh :D

eVa said...

redbloodsnow : aie mena? tedah ktk zie.. xpa2.. nya polis juak nak.. mesti mok dgr kata.. hehe..

haha netauk lekak "serumah" lak alu berubah hati yer.. hehehe