Tuesday, September 13, 2011

the making of pre-wed kak bee n abg yazid

sambungan entri bgamba dgn yuri tadi.. smlm buat pre-wedding awal utk kak bee n abg yazid utk diaorg bdua nikah bulan 11 nanti.. awal sgt kan... sbb mggu depan kak bee akan balik bekerja d riyadh arab.. dia keja nurse kat hospital king faisal.. so dia balik kejap kat sini utk cuti beraya n buat persiapan kawen bulan 11 nanti.. keluarga shichi n frens yang terdekat saja yg join.. lagipun plan last minute..




shichi, (berbaju pink) adek kak bee yang makep kan.. senang jer adek sendiri mekapkan.. save budget hehe




lps tu shichi jugak buat rambut dia, shichi ni ada mini salun, dia buat kat rumah.. abg yazid (tunang kak bee) pulak pegang cermin haa.. kesian .. hehe


kak bee minta ajar mcm mana nak posing.. sy pun apa lagi.. alaa, bukak magazine pengantin ekot jer style model pose haha





lps tu makan.. shichi lagi yang buat nasik lemak.. shichi mmg berbakat kan.. suma dia buat.. adek solehah ni hehe..  kesian semalam dia penat sgt buat semua tlg kakak die..


lps tu, bergamba dgn member lagi



nak free posing.. tp ntah dia org buat.. gelak jer no 1...





lasttttt.. me n yuri.. masa ni yuri belum panas enjin lagi.. sy pulak kene lebih2.. 




13 comments:

SweetyMui2 said...

macam muka jepun jak nya d make up chi..heeee

Uchi kay-f @hmad said...

2 from last picture..idea yg menarik tue !

***camera lomo kan?

mrs. daydeck said...

sama muka nya duak beradik. ;)

Hanie_Dew said...

gamba 2ns last tu lawa. kreatif dan inovatif. hahahaha..best la sume save budget. itu lebih baik kan. save mana yang bole. tak rugi.

Redbloodsnow said...

gambar 2nd last ya nang bapak giler style lah. suk mek diat..hehehe. best da jak ada pre-wedding bagai...hehe

mek juak yg x hado...cut budget...ngehngehngeh :D

mama@eCha said...

nice post dear..kmk pun dlm proses nak beljar ambik gmbr wedding org heehhehe..semua jak nak d cuba!

ainaa said...

muke u macam heliza lah

eVa said...

sweetymui2 : haha aok.. dah cdak tok suka apa2 jak jepon.. fanatik hehe

kay-f : eyh bukan camera lomo.. camera digital biasa jer.. hehe idea kak bee

mrs daydeck : haha sama ow.. semua muka cute2!

hanie-dew :ahha kan kan..best! besar blanja tu..

redbloodsnow : haha.. mek pun xsangka kck juak.. lom gik hasil dr slr pun.. tok cam biasa jak zie..

hehe.. xpa2.. mesti kreatif.. dpt ganti2 mcm.. xsuma mok ada..

mamaecha : heeh. tQ! wahh! menakah? best! kmk tok boh jak xda bakat.. amik gamba dikpun jak hahaha...

aina : eh eh.. maner der hehehe

Jue said...

sama hor muka cdak ya..dah cam mok kdak twin dikit
best la smua da talent msg2..sik sbr nunggu full pix ^^

eVa said...

jue : yalah.. mek pun xsbr juak mok ngga.. gik bz cdak

shichisaeit said...

gmba apa padah cdak va..mcm ada gmba missing jak

eVa said...

shichi : aok terpaksa ada delete.. utk kebaikan bersama haha

shichisaeit said...

eva!! upload gamba pre wedding.. k k k men nk ngga gmba apa 2nd last ya hahaah