Friday, September 2, 2011

RAYA MODE #1 : rumah Leesa Jazlyn

ini rumah first kta org pegi beraya.. rumah nenek leesa jazlyn.. kwn kepada adek saya sarah (bj merah).. leesa ni dok kat labuan.. hari pertama jer dia ada kat miri.. so amik kesempatan dtg beraya rumah leesa ...   sampai 3 jam kat sana sbb sibuk main dgn anak leesa, batrisya.. lps tu makan, lps tu chit chat nonstop.. lps tu gelak nonstop..lps tu amik gamba nonstop ( eyh byk betul word 'lps tu' muncung2 jer mulut nak membaca  )

lps tu tunggu kwn leesa yang lain pulak dtg.. ayesha dan mila.. ayesha ( adek Noh (hujan) ) .. tak sempat nak g open house rumah Noh hari raya ketiga.. Noh bawa isteri dia Nina raya kat miri.. hehe tp tak dpt g sbb letih sgt slps buat open house hari kedua..


my 2 lil sis, sara n dewi


leesa jazlyn ( berbaju coklat)
 sesi gelak ramai2.. haaa candid..
susah betul nak amik gamba anak leesa ni, batrisya.. sbb dia fokus kat balloon tu jer.. kene main trick dgn die.. hehe



akhirnya photo sudio.. baru dok diam semua haha!




9 comments:

mrs. daydeck said...

Selamat Hari Raya Eva!! Maaf Zahir Batin. Kacak2 jak tak org adik beradik.. sik lamak gik balit kch ooo. tedah mesti rindu ngan family..

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!gojes!!ktk gya,sepasang lalu muka mak ktk..hihi..beatiful!!

eVa said...

mrs daydeck : slamat hari raya kak dayedck! maaf zahir n batin! ;) hehe.. kck2 leh makeup jak ya.. nwys tQ!! yalah.. xlamak gik blt.. huhuh..

chu : haha.. ya kah? aiseh ada juak kedak muka mak mek.. bangga mek hehe.. tQ dear!

alif haris said...

pewwit .. cun2 semua :)
selamat hari raya ^^

eVa said...

alif haris : ahhaha.. sempat lagi tu.. slamat hari raya alif! ;)

Redbloodsnow said...

kck na adik bradik ktk koh. nang the hot sisters la tok eh :D

Uchi kay-f @hmad said...

eva slmt ari raye..

**ini ke eva ke? betullah..sekali pndg mcm heliza sambil kelip2 mata..ah ha ;)

eVa said...

redbloodasnow : ya mena muji ktk zie.. hahaha.. taktik makep n angle gamba ya nyuroh kck.. haha.. nwys thx zie!

kay-f : slamat hari raya!

yup sy lah tu pakai kaftan kaler biru hehe( tp sbenarnya torqouise)

Hanie_Dew said...

betul la. ada iras iras heliza.

sungguh meriah di hari raya.