Monday, September 19, 2011

terkilan terlost

jgn takut ini bukan kisah seram hehehe
**gamba dr google**

entah keberapa kali telah ku lakukan.. membuatkan rasa diriku kecewa dgn kesilapan ku ini.. terkilan dgn sendiri.. mengapa mengapa MENGAPA? chewahhh.. ahahaha.. seyes pulak buat entri mcm ni.. taknak lah seyes2.. rilek2.. haa mcm ni.. rasanya kebelakangan ni sy byk buat salah.. sy slalu  bagi komen kat entri rakan blogger tp bila cek balik, komen yang sy balas takda kluar pulak.. mcm mana tu? sy takut kalau sy TERsalah komen tempat lain.. kan byk blog yang pakai POP-OUT comment tu.. so sy salu bukak byk2.. mistake mistake mistake...

mistake ni sy salu buat tanpa sy sedar n bila dah tahu sy lost skejap.. tp sy diam jer.. tertanya2 mengetok kepala sendiri.. sampai fikiran negatif muncul di kepala.. diaorg ni delete komen sy ker? *buat muka sedih n mrajuk* ( eppp tak baik fikir2 negatif kat org) tp itu dulu.. sbb rakan blogger lain mcm Ladykichimachiko, Jue atau Hanie pernah jugak tersalah letak komen ke entri lain.. hehe tp bgsnya diaorg prasan .. sy gelak jer baca hehe..  tp masalahnyer sy lupa kat mana sy letak komen..huhu

satu mistake yg besar semlm, sy ada bg komen pjg kat entri Sutera Kasih.. 2 entri sy ada bg komen tp takda kuar (entri perhatian kpd pemandu wanita dan jika kau bakal menjadi seorg)..bkn main pjg komen sy..  entah kat mana komen tu masok..heheehhe trus sy lost pagi tadi... pasti hairan pulak si owner blog tu bc lain entri len komen heee.. minta maaf byk2 yer atas kecuaian sy....  harap2 ada rakan blogger detect komen sy.. hehe..



*** gamba atas tu, begitulah rupa saya tgh lost, terkilan n malu nak letak muka.. hehehe




15 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh,btw so far eva komen diblog saya teda lagi kes slh komen entry..bagusx2..

okeh eva jgn lost2 okeh!everthings is alright..

Redbloodsnow said...

hahaha..mek pun selalu juak tersalah. sooo utk AVOID kan kejadian tersalah komen gik...

better 1 by 1 blog di blogwalking..hehe. mek gya dh nektok :P

CHU MAJORFLAVA said...

HAHA..LOVE THIS ENTRY

Kathy Tuah said...

kmk penah juak kenak mcm ya..huhu..

Hanie_Dew said...

malu sampai lupe letak muke kat mane.

giler kecut perut aku bukak blog ko nampak gambar scary tuh.

ala lek le. kitroang pun banyak kali jugak tersalah komen kat blog orang laen. malu jugak.wat dono je. kalau perasan mintak maaf. hehe

eVa said...

kay-f : hehe.. haah takde pun kalau ada sepantas kilat awak bg tahu.. haha..

insyaAllah tak lost mcm gamba atas tu kekeke

redbloodsnow : ahahah duhal penah juak.. tuija nak bukak smua tek ow haha..

chu : hahahahah tetak ktk chu.. alu love entri tok..

kathy tuah : mena? bahya oww.. mok slow2 polah.. ehe

hanie-dew : ahaha penakut rupanyerr.. itulah.. tu yang sy buat entri.. jd serba salah pulak.. huhu

Hanie_Dew said...

nak buat sesi soal jawab. silakan. kompem ramai yang nak tanya awek cun. uchi pun nak tau jugak. kan.kan.kan

L@dyKichiMachiko said...

erkkk?? pernahkh kmk tersalah komen?? Eee..sik juak mek perasan eh.mun sik bc entry tok tek sik la mek tauk yg kmk ada molah mistake camya. Sorryy.. harap dimaafkanlh ye..

~Moral Value; slow2 rilek2...boh bgaut k..=)~

[sutera kasih] said...

tedahhhhnya ehhh...lamak ktk tggu ka???sorry2 hehe

udah kmk baca komen ktk pasal ktk kena stalk dr blkg ya..kmk lambat approve, pasal mun selagik kmk sik abis balas semua kunjungan pengkomen2, kmk sik approve, kmk tkt terlupak reply huhuhu

maap deng..iboh iso, komen ktk sampey hehe

jgn lupak share pasal ktk knk stalk dr belakang ya k? :)

eVa said...

hanie-dew : ahahha.. memandai jer hanie sweet dew ni.. ahahha malas lah buat masa ni.. haha

ladykichimachiko : ahah.. haa.. salah2..sory.. bukan ktk, sorang gik.. mek salu saruk ktk ngn sorang blogger buttersweet apa tek kah.. hehe.. sory2..

yalah tek kak.. xleh nak bgaut.. hehe.. thx n sory kak.. hee..

sutera kasih : eheheh.. sory2.. duhal ada.. mek bgg jak tek.. takut terhantar blog len... ehe.. ktk sory ndah.. kmk tok jak xsbr2 ndah haha.. mek salu after komen the next day mek cek blt.. keke.. oke2 mek paham..

aok2 lak mek crita hehe.. thx n sory again kak.. hehee

Jue said...

Haha tok duhal. Hahaha. Ada hanie mdh ngan ku marek hahaha. Ku sik pnah slh komen tp tkomen bkali2 d entry yg sama ada sbb org ya kah for approval. Aku gik babo. Nang ngakuk lah hahaha

L@dyKichiMachiko said...

ahahaha...papun eva tima kasih kerana promote blog kmk..ehehehe..numpang glam dlm blog ktk lok ah..(^^,)

eVa said...

ladykichimachiko : ;ahahha.. salah gik .. ya nama blog ktk..bittersweet..ado2h.. pahal mek tok mala salah.. ahahha...

Uchi kay-f @hmad said...

ceh hanie,asyik usik eva je..trick je ni eva...adoi!

eVa said...

jue : ekekkeek... malu eyh alu d crita hanie-dew.. ehhe.. aie ngakuk lok hahaah

ladykichimachiko : heheh.. no problem kakak.. sama2 menumpang.. xda glam ne blog tok juak kak.. hehe

kay-f : hahaah.. itulah.. biasalah sbb kay-f sorang jer laki aktif blogging..hehe