Friday, September 30, 2011

we miss her, sara

ntahlah kenapa mlm tadi byk sedih.. tambah lagi my lil sis sara dok kat miri tuka status bbm n tweet ckp rindu dgn kta org kat sini.. mesti dia baca status adek sy dewi yang kta org mkn kfc mlm tadi.. huhuhu.. kita org pun rindu giler2.. kalau berempat kan lebih sronok.. we miss u dear sara..




my sis sarah tu yang stay kat miri.. dia baca status adek sy dewi tu.. sbb tu dia rindu.. 



saya pun tuka gak status..




lps tu sara tweet lagi.. ( baca dr bawah ke atas) kesian dia.. siap lagi dia ckp jgn kasi dia menangis.. jgn nak melarat pulak rindu2 nih.. sbb dia tgh pakai mask.. esok ada prom.. hahaha.. gudluck for tomorrow dear.. we miss u so much!! muaxx hugs!




*** yeay!!! dpt pakai watermark.. mmg senang pakai photoscape!! wee.. thx chu, thx redbloodsnow, thx sutera kasih hehe




14 comments:

Hanie_Dew said...

weewit ada watermark baru ke. sedih je baca status adik.

kitorang ada. masing masing bizi. tah kitorg ni asyik bizi je kan. apapon tak ble.

rindu kitorang ye. heheheh..ke rindu kat Uchi. adoi. ampun ampun.aku tertaip lagi ni. ish biasak ni tgn ni suka taip sembarangan. huhu..

My Life's Journey said...

Mat pagi eva :) ..Cian adik kitak eva ..cpa, lak cuti2 malaysia dapat ktkduak berloyar sampe pagi hihi :)

Kitak kacak ..muka dik ktk pun kacak juak ..suka nanga muka kitakduak. Kmk nanga gambar nak di post ktk kat atas ya hihihi

eVa said...

hanie : yup2!! dah pandai pakai watermark baru dah hehe..
itulah.. byk sedih mlm tadi wo.. haha

rindu korang lahh.. uchi sorang pulak.. haha suka tau hanie ni.. nak kene ikat pashmina hahaha.. sbb kalau sorang xder mcm kurang pulak satu team nak meriah.. hehe

umi : mat pagi umi cantek! yalah tek.. nggu raya aji tok nya dtg..xsbr.. hehe..

hishh xdalah kck.. semua makep n edit jak .. tp tq 4 d compliment.. ;)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

gud morning eva..:)

bestnya ada siblibgs,bole rindu-rinduan.tp ada sibling yg malu nk ngaku rindu siblings nya.

p/s: lps solat jumaat sy gerak ke mlk.

Hanie_Dew said...

ye la kurang geg bas sekolah. ke kurang geng sengal. hhaha..

jap gi ok la kot uchi tu kot. xtau la pesal dia tetibe je tacing pasal apa tah. jiwa sensitif kot.

jue mmang suke tambah ke-stress-an aku ni. tapi sekurang2 nya bole aku lupakan kejap kasakitan hati.

eVa said...

iz : morning2!! ye ker ada pulak malu? huhu.. ego kot.. hehe.. ataupun mmg tak nak show..

ow iye? oke.. have a safe journey iz!

hanie : haaa itulah.. sbb tu sedih malam tadi trus cari korang berdua.. tp mcm sunyi jugak.. uwaaaa.. haha.. lega pulak sempat malam tadi korang bdua ada..

hahaha.. betol2.. kalau jue xda makin stress kan..

Redbloodsnow said...

otedahnya...rindu. hehe.pssttt...jeles mek tak ada adik.mek xda :( x best being anak bongsu koh. xda geng :(

L@dyKichiMachiko said...

santekkk eh dah pakey watermark..jelesss aii.

L@dyKichiMachiko said...

tedah juak adik ktk eva...nya gik studykh?

~kotan eksaited gilak alu tertekan publish comment,sik nyempat mok taip komen pnjg berjela2..~

eVa said...

redbloodsnow : aie duhal ktk anak bongsu zie.. tp best bah bongsu. ada abg... boleh mtk mcm2.. mek tok anak sulung adohey penin palak mikir cdak haha..

ladykichimachiko : hehehe.. mtk chu polah gak.. hehe

aok nya nang gik study.. taun last year nya study..

haha xpa2.. byk2 komen pun leh engkah hehe

[sutera kasih] said...

i miss my babies *tiba2*

eVa said...

sutera kasih : wahh ada babies.. mesti pusak tok nak

Jue said...

Wah tharu ku bc komen ko time sdih g blog mekorg aih. Ko drop jak pa2 komen len kali. Mun smpat ku molah entry pakei rinduk ati ko tek nang ku polah, boh sdih2 ah =)

Besa la adik bradik missing each other. Klak temu balit, msti mriah =)

eVa said...

jue : ofcozlah.. ingat tak duak trus.. mcm miak kecik jak crk ktk duak hee.. hehe..tq so much jue!..

yalah.. nggu cdak dtg raya aji tok lak hee..