Monday, October 24, 2011

Analog Garage lomobooth at waterfront in kuching



hari sabtu kelmarin 22hb, meriah dgn bj baru lomo dgn nama baru group.. sbb dulu nama group ni Lomohunter Kuching.. skrg dah tuka kepada Analog garage...  yang meriah nya baju dan nama dia.. tapi kita org acting lebih.. haha nak bawa mood jer... sbb lama jugak tak bgumpol mcm ni dgn geng.. bukan slalu.. so we grab this moment together..


 dino, shichi n me


 lai2 dtg tgk lomo


 begini lah suasana dia.. tak ramai sbb baru jer bukak.. ptg aher ckit ke malam baru ramai berpusu2 dtg.. sbb hari panas jugak 

 apis, sheyla, wandy (leader), baax, shichi, n dino ( pasukan beruniform bak kata fadhan ;p)



mereka juga member bukan pasukan beruniform haha bak kata fadhan ;p


 me, baax n shichi


 free style


boring2 tggu org dtg.. snap jer.. nanti tak boleh snap sudah.. kene jaga booth


 petang2 hari gini , persembahan yang ringan2 dulu, nanti malam baru hebat.. suka tgk band ni berlagu.. kalau tak silap saya nama band ni baki karaoke ........ eyh lupa... tp mmg ingat baki dan karaoke.. ada satu lagi word tinggal kat ujung.. sapa2 tau... hehe.. 


comel budak laki ni.. dia menang fashion show baju tradisional.. dr tadika kemas.. comel2 blaka budak2 sy tgk.. merah sama lagi tuu!! give me 5 adek hehe


 kene skip dr jaga lomobooth kejap hehe.. sbb sy mmg tak nak lps tgk persembahan pukol 8, kemuncak program bermula, suka tgk tarian, silat n band show.. kagum dgn tarian dr sekolah seni kebangsaan ni kalau tak silap sy.. diaorg ni  penah jugak perform time dato ct nurhaliza buat konsert kat UITM shah alam.. mlm tu dia org buat 4 tarian, tarian iban, tarian asmaradana dan tarian lagu fav amirFX haha.. kalau amirFX dtg tgk mesti suka.. happy-hippo the lions sleep tonight (full version)..  mmg diaorg kreatif sgt buat tarian tu..comel sgt

 tarian dr sekolah seni kebangsaan


 tak ramai perempuan yang dtg... bz kot.. 


 ehhehe.. sheyla ni kuat hati nak bergamba dgn tatu man.. rugged jugak... so minta gamba skali.. tgh bgamba, tatu man tanya nama sy, lps tu tanya nama dia pulak, "im hen guan".... erkkk rasa mcm kene tipu.. sbb nama yg dia bagi nama perumahan taman d kuching ni.. cerita balik dgn kawan, kwn gelak aaa... mayb kene tipu kot.. ahahah.. xperr yg penting dpt bgamba dgn tatu man, geng pun jeles lahhhhh.. sbb tak sangka dpt bgamba dgn tatu man ni..


yeah!! salam, dia ni lah yang design bj Analog garage.. yang tak best, dia xdtg masa petang tadi.. mlm aher ckit baru dia dtg.. so last photoshoot utk dia haha


sebelum turun ke lomobooth.. merah dan hitam menjadi pilihan * pesal puteh semacam muka mcm hantu pulak or opera makcik.. lighting kot.. or terlebih exposer... abaikan.. 


***rugi tak org tak dtg.. jgn risau.. bulan depan ada lagi.. program dr JKKN ni diadakan tiap bulan mggu ke 2 atau ke 3 sepanjang tahun 2011... masok free.. bawa ahli kluarga..



entri yg lps berkenaan dgn lomobooth KLIK--------------------- S I N I





12 comments:

My Life's Journey said...

Cantiknya gambar2 tok ..eva ..ktk semakin hari semakin cantik kmk tangga :). Piwetttttttttttttttttttt hihihi .. nak 20cent leh? hihi

Redbloodsnow said...

happening liiii jak. inginnnn mek nk ekotttt. tp ya lah tek va. mun ada org laki, kompom si bakal suami mek ya x izinkan..sobsobsob

sedih :(

LydSunshine said...

Kemre lomo ni canner nak beli?

CHU MAJORFLAVA said...

Salam ngan mek siangnya..hehe..pkr marek seh ada..kira dah nak g tek.whuaaaa....jelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

SweetyMui2 said...

kimsalam ngan salam lee! hahah xabis2 mek kimsalam ngan orang lol

Hanie_Dew said...

eVa..boot canteeeeekekkk...aauuwwww...terkesima. bulan ni aku baru nka k gi uha boot.hahahahaha...boot lama dah nak rosak.

L@dyKichiMachiko said...

whoaaaaaa....best and happening owh!

eVa said...

umi : hahaah.. edeh.. makeup jak ya.. ya nyuroh nya.. makseh tajaan dr makep haha


redbloossnow : hohoho.. yalah.. paham mek.. xpa.. len kali mbak skali nya dtg lak.. mesti oke bh nak hee...


lynsunshine : awak boleh order.. byk site awak boleh gi.. sy bagi satu link yer.. http://www.theclickshop.net/


chu : ahahahah.. uwaaa nggu jak mek ktk dtg chu..


sweetymui2 : ahha habis2.. lak mdh..


hanie : hahaah.. baru pakai tu.. best jugak memakai nyer.. jd tinggi sukanyer.. tak kene buli geng laki hahaha


ladykihicmachiko : huhuhu.. kak patut dtg bok best.. hehe

Yui Light said...

waaaaaaaaaaaaa best2!!!!! >.< rugi xdpt dtg...huhuhuhuuu >.<

AmirFX said...

Lions sleep tonight ya nang betullah.. Lion gik tdo time ya.. Ya xpat agak ktk d sia.. :P

eVa said...

yui : huhuh.. mun tak dtg nak bestt.. soh tak meli trus.. hahaha



amirFX : ahhahah!! kenjet.. aok lah lion manjak nak.. hahahaah!

shichisaeit said...

wahhh best nyee haha