Sunday, October 30, 2011

assignment lagi


pagi tadi kira awal jugak dtg class.. sbb slalu sy dtg  lambat.. heheheh... saja suka dtg lambat.. kwn tegor tadi " haih, awal hari ni, slalu nya lambat.. " bukan apa.. nanti taklah lama sgt dudok dlm class.. heshh tak berkat.. ;D setiap kali nak turun class, mesti bekal air suam dgn roti utk mkn time driving sblm sampai class.. kat rumah takda masa nak breakfast dulu..



bosan2 lukis.. utk mengurang kan ngantok.. tau apa benda ni?? heee



dari skolah menengah suka buat font ni sampai skrg.. rindu nak skolah balik.. itu lah dulu skolah suka nak main2..




























hmmmm... ada 2 mggu lagi nak siapkan assignment.. hmmm.. sy lebih suka dudok exam dr buat assignment.. assignment buat pening jer.. lambat nak siap... exam? 2 jam dah habiss n terpaksa habiskan kalau tak dpt nak jwb.. sukanyerr.. lps tu cuti.. hooorayyy!  ;D



4 comments:

AmirFX said...

Amoi amoi amoi amoi.. Ngegeh.. haha.. Pa benda melukis taik inda? Aaa.. Ya mmg taik idong dikumpul seminggu tok tek.. hahaaa...

Ani Inherown said...

sampey ke wrapping paper lah lomo. so cool. sine meli ya :p

eVa said...

amir : haahahah.. kiut bhh.. mek suka even nya taek hahaha


iz : ahhaha main ekot jer tu.. gamba iz? hahah.. nak sgt muka mcm tu ker.. baik jgn.. hahaha



ani : ya bukan wrapping.. nya nang ada jual notebook lomo.. lak mek post ttg buku lomo tok hehe

Hanie_Dew said...

aku pun suka exam dari assignment. habis masa tak habis masa bole kuar. pastu exam mesti cuti. kan.kan.