Tuesday, October 25, 2011

bella is back



ingat tak bella? semggu nak raya, saya hantar bella check in kat rumah kwn saya, aisha utk dating sama kucing laki dia BJ ( beckham junior)... sudah masok 2 bulan bella kat sana.. tidak menampakkan hasil, so masa utk balik kerana sy dan adek sy dewi sgt merindui bella utk balik sini.. dan jugak ivy ( kucing) mesti rindu kat dia.. bella tak tau pun ivy pregnant dan sudah pun beranak 3 ekor anak kucing..

2 bulan tak jumpa.. terkejut bulu bella makin mengembang.. sihat n gemok pulak dia stay dgn BJ.. mesti BJ kesunyian kat sana.. huhu.. nasib baik bella masih ingat dgn ktaorg.. tp yang sedihnyer, ivy tak kenal langsung dgn bella, sampai ivy nak terkam bella.. mungkin sbb ada anak.. mmg diaorg dua tak leh jumpa buat masa ni.. bella tak pandai nak lawan balik.. masa ivy naik angin, bella mcm lost.. sempat sy bawa bella lari masok bilik..kesian tgk.. hmmm..tak pernah tgk ivy segarang mcm tu..  slow2 dulu, nanti pandai lah bella n ivy berkwn balik mcm dulu.. rindu tgk diaorg bdua salu bermain kejar2 sampai panjat grill tingkap..



































sekarang ivy n anak2 dia tido kat bilik dewi dan bella pulak tido dgn sy..


*** entri2 lepas berkenan bella n ivy ----> S I N I 1,   S I N I 2,   S I N I 3,   S I N I 4,   S I N I 5,      





14 comments:

zanafahmi/PB said...

cutenya Bella...geram akak tengok, mana gambar anak2 dia? baru2 ni akak ada nmpk kucing kat shopping complex (jual kot) sebiji mcm Bella tp kaler hitam/kelabu...geram!

Phat said...

comey nye lah....geram phat tgk..rasa nk peluk2 je...

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/10/phat-dapat-watak-hero-dalam-cerita.html

Redbloodsnow said...

eee suka mek diat pic 1st bella ya yunk. nya walk like a princess. cam gah jak upa catwalk nya. hehehe

pssttt...x membuahkan hasil. adoiii BJ mandul li nak. HAHHA :D

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..nak kiss bella boleh?

AmirFX said...

Buncitlah pusak ktk ya.. Kedak pipi ktk juak.. Semakin buncit.. haha..

aimie amalina said...

ya ampunnnnnnnnn!
nape bulu nye macam sedap je nak sibuat tido
tersgt la comel eva =]

L@dyKichiMachiko said...

helloooo bellaaa....gebunya bella eh!

eVa said...

zanafahmi : ye ker? ada jual jugak.. mesti giler comel kan.. tp mesti mahal.. bella blom ada anak lagi.. tp sorang si ivy dah ada anak dah..



phat : hehehe.. gebu jak bulu die tau..



zie : si bella tok asa dirik nya princess p ngga muka tang innocent jak.. geram mek ngga.. nak marah pun x jd.. ahahha..

haahhaa.. ne tauk eyh.. rya anta gik tempat len.. cmok jual si bella ya.. huhu...




umi : ahahaha.. kedak pusak ktk juak bh umi.. kiss jak puas2 sak bella angol haha



amirFX : hahhahah!!! da kes pipi tek.. pusak neyda buncit eyh.. ktk bok nya yahhhh.. haha



amie : hehheeh.. mmg betul aimie.. kalau bawa tidur skali lena tau.. ahahah... bella comel tp sombong tau.. ahhaah



ladykuichimachiko : ahhaha.. nang gebu.. eran mek makin kembang bulu nya kak..

Abg Stalker said...

Pndai betul BJ jaga bini dia.cantik bulu ivy..bole le main geli2.hahaha

eVa said...

iz : ahhaah.. bukan ivy lah iz.. ni bella..

Abg Stalker said...

owh silap..bella.ivy yg hitam manis tu kn. :D

eVa said...

iz : haaa baru iz ingat.. hehe..

Redbloodsnow said...

oyaka...haaa mun gya bella ya lah yg mandul kot. hahahaha :P

eVa said...

zie : hahaaah.. xda eyh.. blom masa gik kali haha