Friday, October 21, 2011

no jerawat plsss






TAK SUKA JERAWAT MENUMPANG DALAM HIDUNG!! tp best jugak jerawat tak tumboh kat muka kalau tak, smggu tak nak kluar rumah.. tapi jerawat dalam hidung mmg sakittttt... kalau nak pecahkan mcm gamba laki hensem atas tu, baik tak payah.. .. biarlah tahan sakit nih.. 3-4 hari lagi akan sembuh..

7 comments:

Anonymous said...

huhu mek penah knak. mek pecahkan kua air mata knak nya.. haha

mimie kamisah said...

Nang sakit aie jerawat dalam hidung.. :(

Hanie_Dew said...

eva sori semalam tu aku salah bagi nama ubat tu. nama ubat kat guardian tu Garden of Eden. hehe

Redbloodsnow said...

samalah, eva. mek paaaaaaaaling benci jerawat tumboh kat dlm idong koh.

eVa said...

anonymous : yohhh.. sakit ya bahhh.. gila sakittt..


mimie : mena nak.. asal nak tercabut jak edonggg..


hanie : aahah.. ow yeker.. thx hanie.. nanti nak pakai kalau dah makin trok.. skrg dah oke ckit..

redbloodsnow : yahhh.. mena x.. nang xdpt picit or korek edong ahhaha..

AmirFX said...

Ewwwwwwww.. Cidak ehhss.. Kerat jak idong ya...

eVa said...

amirFX : xda nya ceridak.. keperluan ya haha