Thursday, October 27, 2011

not spam






nak minta tolong sapa2 tahu masalah ni.. kenapa komen kwn sy, ahmad endo masok spam pulak.. salu gini.. dia pun blogger jugak..  tp bukan dia sorang.. yang lain pun komen mcm umi dan byk kwn len pun pernah masok spam.. so sy kene tick for not spam.. then reply komen kat entri.. so mcm nampak tertinggal sy tak reply komen dia dr yg lain.. baru hari ni nak post benda ni.. dah slalu sgt.. perlu risau tak kalau benda mcm ni salu berlaku..
tp kalau komen yang pelik2.. bahsa yg sy tak paham.. trus delete jer..

7 comments:

AmirFX said...

Ya masalah ngn URL yang sidak pakei.. Sidak google detect sebagai spam.. No worries. Mun ktk dah tick ya bukan spam, google sikkan kaco ktk gik..

♛ Dea Arematt ♛ said...

samalah...kdg2 blogger yg biasa komen blog kta pun masok ke spam juak.. erann ow..:P

L@dyKichiMachiko said...

mek pun ada juak kes blogger yg masok lam spam box tok eva... pa yg mek tauk, since those person is a blogger n human so mek tick not spam la. sik tauk kenak cdak leh msk ke spam box..

Hanie_Dew said...

tak pernah jadik lagi la.

Redbloodsnow said...

mek pun selalu juak kenak cam ya. kdg² comment ktk selalu masok spam. so mek x tauk gney nk handle kes tok. mek just approve jak dgn click NOT SPAM

it will automatik publish dlm box komen. hehe

shichisaeit said...

pa tok doll?

eVa said...

amirFX : mena x.. huhu.. xtauk gne nak ato..


dea : haa smua juak kah.. haha.. nang gya kali nak ow



ladykichimachiko : mena?yalah tek.. duhal byk org kenak


hanie : wahh blog hanie slamat hehe


zie : mena?hahaha.. yalah paksa mok slalu cek ow.. takut tertinggal komen..


shichi : komen nok kta xtauk pande dlm spam ndah.. coba tak cek..