Friday, October 28, 2011

sehari bersama shichi saiet


hari kamis lps first time saya bawa shichi jalan2 cari brg.. sbb apa sy ckp first time sedangkan sy slalu kluar dgn si budak comel ni.. sbb kalau time sy kluar dgn shichi itu plan dia.. sy ekot jer mana dia pegi.. n kalau sy shopping utk diri sy, sy mmg tak bawa org.. suka pegi sendiri jer kalau tak pun bawa adek.. sbb adek ekot kata.. tak blh kata tak nak ekot bahaha.. yelah bukan tak nak bawa kwn, sy ni kalau shopping brg mmg cerewet habis.. tak nak beli trus.. survey2 sana sini, bandingkan harga then masok kluar kedai.. sapa tahan nak ekot jalan mcm tu.. haaa.. sy faham perasaan org kalau lama tnggu... tp kalau sy ekot saya sanggup tunggu.. sbb sy suka round2.. melainkan kalau tak cukup masa... haishh pjg betol alasan ni.. hehe..

so hari tu sy pegi perodua service keta dulu then shichi ckp dia teringin sgt nak mkn mee kolok.. suroh dia bersiap cepat nanti abis service trus bawa pegi breakfast..





lomo kene bawa.. masa tu hari sgt cerah.. sesuai nak main.. sy jeles shichi ada vintage camera FED 5 tau! fuh.. xper2.. nanti ada.. ehehhehe


 panas giler time cari brg.. teringat dgn jus jambu dgn samboi.. sedappppppppppppp!!!!




























then shopping brg dapor.. siap apek suroh kta org amik gamba ikan diaorg... tp sy tak beli ikan ni.. tak pandai sgt masak ikan besar gitu...





9 comments:

shichisaeit said...

nang lucu upa muka mek pgg ikan...wahh auss ehhh

SoLy SoLicious said...

hamboi...femes la ikan tu..hahaha

Abg Stalker said...

besarnya ikan..sy x mkn ikan sgt. :)


p/s: yup,entri tu entri mati.xbole dikomen.hee :D

AmirFX said...

Amoi! Itu ikan lu kasi panggang maa.. Sinang kilija punya.. Tak payah potong2 lagi.. haha...

eVa said...

shichi : ahhaha.. cute apa



soly : ahhah menumpang dlm gamba haha



iz : besarkan.. sy pun tak mkn sfr ikan..

hehe



amirFX : hahaha.. aei biasalah ktk tok jual ikan.. senang kasi murah maa haha

Ani Inherown said...

lapar huhuhuhuhuhuhu kmk d ulu tok boring dah mamam sadin

shichisaeit said...

gamba boh lupak va..haha

Hanie_Dew said...

best nya ikan tu besaar punya.ikut ckp amir panggang makan tepi pantai. fuyoohhh..best woo..

Anonymous said...

ani : ow tedah.. mun blt miri lak mkn mena2.. haha


shichi : haha.. udah tek


hanie : fuyoohh.. tp xpernah rasa haha