Wednesday, October 19, 2011

testing update via email

Heheheh.. Testing2.. Begitu rancak malam ini sy dan shichi tgh explore mcm mana nak pakai via BB utk update blog.. Shichi byk tlg.. Sbb dia ni cepat tangkap kalau bab2 exploring sesuatu benda berbanding dgn sy slalu lost hehe.. So saya nak coba post dpt ke tak ni.. Nak letak gamba jugak.. Mana tau dpt.. Hehe

Saya letak gamba sy tgk tv skrg.. Tgk game show korea.m Haha.. Sgtlah poyokan.. Testing jer..


Jom pegi terjah blog kwn saya shichi comel ni Shichisaeit-lifeisforrent.blogspot.com ... Dia dh lama blogging tp slalu sibuk nak urus hal dia... Baru skrg dia update.. Happy balik! Yeay!!

Eyh2 satu gamba jer boleh uplot ker?.. Oke test dulu!!

Tak tau mcm mana rupa dekat blog.. Kalau mcm serabut esok delete..
Ni terpaksa pakai intenet bb.. Bukan yang emel automatic dlm bb.. Mesti korang tak paham.. Saya lagi tak paham.. Okleh goodnite!

11 comments:

shichisaeit said...

kacak moi..mcm dalam blog jwk..hahahaha kmk anytime anywhere jak kelak blh update blog..setting bb ktk kali va...

My Life's Journey said...

mat pagi dear ..wahhh nanti umi terjah kat cia ar ..hihi :)

Yui Light said...

Hahahahaaa....post tok berjaya! XD

AmirFX said...

X pernah cuba juak.. Boleh ktk polah tutorial kelak...

eVa said...

shichi : ktk tlg setting.. maseh xpat eyhh..


ummi : mat pagi :) orite! terjah jak.. hehe


yui : hahaha.. nang susah mlm tadik mok post

Jue said...

Ok juak..sikda nmpk burok gilak hihi

Blog atasinchi? Klak ku cek! Wohooo

eVa said...

jue : ahhah.. testing jak bh..

orite! cek jak deng!

Hanie_Dew said...

posting berjaya.jangan risau masih nampak normal. hehehe..

eVa said...

AmirFX : ahhaha.. polah tutorial ndah lok.. lak polah .. aiseh haha

Redbloodsnow said...

yalah yg bestnya mun ada BB...hehe

eVa said...

redbloodsnow : hehe.. p mek asa dak smartphone len boleh juak bh nak.. asal ada email dlm hp..