Friday, October 14, 2011

tiket maher zain di upgrade..


terkejut baru jer dpt on9, dpt kol satu no yang aneh.. pjg no tu.. eyh pjg or byk no? haha.. rupa2nyer, berkenaan dgn tiket maher zain.. bila gurl tu ckp pasal tiket konsert, dalam hati sy ckp, " hadoh sudah sudah, mesti postpone tarikh konsert maherzain ni.. dah nak frust dah.. tp frust tak menjadi.. sbb mendatangkan  blur dan keliru...




gurl :  " kamu punya tiket dtukar.. (ingatkan pegi tiket murah yang jauh dr stage).. kamu dpt tiket rm303!...
       
sy : hahhh??!! tak paham.. 
gurl :  saya ckp kamu punya tiket d upgrade... bukan hari tu kamu sudah beli 2 tiket yang harga dia rm203 di speedy spring..? 
sy : ya ya ya! 
gurl : so kamu tidak perlu bayar.. sbb kamu sudah beli 2 tiket rm203 tu.. tukar saja oke.. 
sy : haaa?? why tukaaa aaa?? ( dah bg tiket mahal pesal nak tanya lagi.. haha) 
gurl : qjsfohgowjgokwejiwjhbw
( dia ckp english, sy tak paham.. haha) ( tipu, hehe.. sy tak brapa dgr sgt sbb dia ckp cepat sgt lps tu mcm marah pulak sbb sy asyik tanya jer... kuikuikui...  tp yang pasti sy dgr gurl tu ckp, mcm ada org dah beli dekat area tu, so kene tuka depan sbb org tu letak dekat tiket tu.. eyh tak pahammm.. )
so kamu punya seat depan lagi oke.. nanti kamu tuka tiket tu masa konsert 19hb.. mesti bawa tiket original.. 
sy : oritee!! tq!!




yeah! alhamdulillah.. tak sangka pulak.. tak mampu sgt nak beli rm303 sbb mahal.. tba2 dpt.. rezeki.. dpt lah tgk hidung mancung maher zain hehehe... lps tu cepat2 minta nazzie kol sy, nak bg tau kat dier.. dia lagi happy... tak sabar pulak.. *nak pegi tuka tiket skrg tp ofis org tu kat KL.. huhu


last entri pasal tiket maher zain----------> KLIK SINI










hari tu beli seat dekat C3 hijau tu... skrg d tukar  AREA M1 : ROW A : SEAT 5 dan 6






14 comments:

[sutera kasih] said...

kmk sik dpt pegi :(

Kathy Tuah said...

rezeki ya..hehe

Hanie_Dew said...

wahh...rezeki dtg beguling guling macam yui slalu buat.

dpt la tgk maher zain dr jarak dekat. *jeles* tolg kenyit mata kt maher zain.

AmirFX said...

Best.. Mun ktk sekpat pergi transfer ngn kmk jak tiket ya.. haha... Ney ktk lamak menghilang... Rindu ngn ktk ehhhsss... ahakkss...

eVa said...

suterakasihyan : huhu..xpa.. lak mek amik gamba byk2 k..

kathy : alhamdulillah kak..

hanie : hehe.. hahha.. nampak ke tak maher zain sy kenyit mata nanti.. hahahah..

amirFX : eyhhhhhhh... alu transfer.. syg tiket ya eyhh.. rezeki jgn dtolak haha..

ow tedah..sory.. rindu juak eyh.. mek pindah rumah lah.. dahya nggu org streamyx dtg masang.. ya lah lambat nak on9.. mcm org gila nggu.. hahaha!

[sutera kasih] said...

@eva:
ktk tlng ambik gmbr lubang idong k haha..amboiiiii melepas rindu ka abis smua entri dikomen, makseh terharu kmk :')

Jue said...

Pindah umah?satu family pindah kah dear? Nang lamak mak pusak tok mhilang hahaha

Nang untung la ko hor. Tuah kambing di janggut, tuah eva di fon kol hahaha

Hanie_Dew said...

amboi si eVa aktif memalam tenet dah pasang blas dendam eh..bagus bagus.

cuba ko karang ayat merapu nanti jadi la tu. cam aku buat idea otometik je sampai bila stat tulis cite merapu tu.

mmg bos aku prefer office attire yg formal ala ala office suit gitu.

jom aku teman ko pegi muzium.

Uchi kay-f @hmad said...

emm rezki dpt tgk maher zain dekatlah tue..so pasni jgn komlikated dgn ayat si uchi iya..ade beda taw marhaen dgn maher zain...hihihi opss...

slmt menonton live nnti!

eVa said...

suterakasihyan : aahahah lak mek amik.. kompom byk snap haah.. mesti lah kakk.. rindu gilak aie.. hehe.. urwcom dear ;)

jue : aok syg. semua pindah..hahha. skrg sudah kembali ;)

hahaa.. aie pa maksud ya bh.. haha

hanie : kekekk.. mestilah.. memendam haha..

nak coba buat tp takut.. tgk nanti esok.. hehe

haa kan.. bg boss sedap mata memandang hahha

kay-f : ahhhaha.. ha ah kay-f slalu ckp gitu.. kekeke.. orite thx!!

Redbloodsnow said...

rindok ati dpt dia konsert maher zian. mun kmk ka...dia rega tiket ya... kirim salam jak eh. enggai aku...apuuu. HAHA

eVa said...

redbloodsnow : hahahaa.. mahal gila bh nak.. xpa.. lak amik gamba byk2 haha

[sutera kasih] said...

hehe make sure fokus lubang idong hahaha :P

eVa said...

suterakasihyan : ahhaahah kompom lak!