Wednesday, November 2, 2011

crystal pot?



sekalian tau tak pa benda ni..  benda ni mesti ada d setiap kedai yang ada jual kristal utk  mengangkat balik tenaga kristal (ntah apa2 ayat tu, abaikan ).. tp sy tertarik kat benda ni sbb dia boleh mengeluarkan bunyi yang bising sampai satu rumah satu tingkat boleh dgr.. benda ni kene pusing lama2 so dia akan kluar bunyi dengung.. menakutkan pun ada jugak bunyi dia.. sakit telinga dgr.. tgk pada pot tu bahsa thailand.. teringat pulak crita hantu nang nak! mula lah kita org kazen crita hantu.. tak sah!









7 comments:

Hanie_Dew said...

memang aku teringat citer hantu bila tgk mende ni. tp bukan nang nak. the eye 10. yg part dorg panggil hantu lapar. kelakar habis.

AmirFX said...

Pa benda ya? Sik pernah tangga.. Macam lesung batu jak... Leh jadi bekas k engkah kunci.. Kacak.. Unik..

Abg Stalker said...

mlm2 dia pusing sdri. +__+

Uchi kay-f @hmad said...

erk, sungguh misteri kristal pot ni,jgn pndg blkng taw eva......oh ho..ho...


"life is beutiful if you are willing to see it"......<---opss ni pinjam ayat bloger nes, ape motif ntah..hihihi


terima kasih sbb sudi jengah blog n drop komen iye wahai eva romina,sya jatuh sakit sbnrnya,tu yg sepi sketika..skrg dah sihat sikit..apepun jga diri elok2 & smoge ceria iye..dan lagi jgn skip updated blog taw..*amboi pandainya advice org..hihihi*

"sstu yg dilakukan tanpe pengetahuan sesiapa nikmatnya lebih.." <---ini yg sdg di usahakan..

btw..aritu ade ask me word "pndi" kan?

pndi=pandai....so takenote taw..

okeh...sugeng dalu eva!

My Life's Journey said...

Cantik2 :) .. betul ka eva? mcm best jak benda ya eva :)

eVa said...

hanie : ha kan kan.. ahhah! tak tgk sgt crita tu. scary ;p


amirFX : aok kedak tp nang misteri abis.. bunyi ya misteri


iz : eyhh jgnn..fobia.. huhu



kay-f : hehe oke2.. taketime k kay-f ... segala2nya akan kembali seperti sediakala..


umie : nang cantek tp misteri aie

bella luna said...

cam menarik je, apa benda nie eva? agak2 lau simpan n jual as barang classic untuk 50 tahun akan dtg, laku tak?hehe