Tuesday, November 29, 2011

happy 1st birthday baby mai



































happy 1st bithday princess baby mai.. sory aunty x dtg party baby mai marek.. im so sory oke.. p aunty eva ada pezen for baby mai.. kelak baby mai dah besar , dah pandey baca, soh mama aisha bukak entri tok n baby mai baca slowly2 oke..  dahya, baby mai boleh marah2 aunty eva and mintak prezen gik coz aunty eva x dtg marek.. im so sory k.. mun mama aisha mok paluk aunty eva pun boleh.. sory both of you.. but still love u n mama aisha k.. *hugs n kisses*

baby mai dah besar kelak boh notty2 k.. dgr kata mama aisha k.. be adorable n pretty like ur mama oke.. n  mesti suka amik gamba cantek kedak mama aisha.. hehe.. love u baby mai.. muahh!





** sory pakai bahasa srwk hehe.. khas utk bby mai.. hari ni befday dia.. semalam ada party advance tp sy tak dtg semalam.. sedih teramat.. ;( sbb ni first birthday mai.. n sy tak dtg pulak :( dlm wish atas tu sy ckp, nanti bby mai dh besar dah pandai bc suroh mama dia bukak entri ni.. bby mai leh marah2 kat sy sbb sy tak dpt dtg party birthday dia.. huhu... xper nanti dah besar kalau bby mai nak minta hadiah lagi, aunty eva bagi yer syg..



11 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

ktk 2 aisha kdk adik beradik.=D

mrs. daydeck said...

aok eh menar kata chu. kamek dolok first nangga gmbr tak duak pun pike adik beradik. btw, kim salam ngan aisha k. happy belated to baby mai..

AmirFX said...

Happy besday untuk Baby Mai.. Kiut ada mukanya... Eeee.. Aunty Eva sik merik prezen oooo.. haha.. Nway, semoga baby Mai murah rezki dan jadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapanya...

Selendang Merah said...

alalala..comelnya baby tu..gerang nak cubit pp dia..

EyqaLuvender said...

comelnye baby!
nak baby jgk...ngeeee~

My Life's Journey said...

Olo lo comelnya baby mai .. umi doakan agar baby mai chat selalu ..dimurahkan rezeki ..dirahmati serta diberkati oleh allah s.w.t ..amin :)

ahmad endo said...

kmk ari senin ya dah wish hepi bestday d blog mak nya...hahaha

budak penjara said...

alalala cutenya..bulat mata

ZYASH said...

Hai eva, salam perkenalan yer, zy dari blog kak zie.. Ingat'n tadi dengan kak zie adik beradik, muka ade iras2 la..

Yui Light said...

Aie...rupa kedak adik beradik...hahaha xD

Redbloodsnow said...

hppy bday utknya :) matanya besa kdk emak nya juak...hehehe