Saturday, November 19, 2011

Happy Birthday Aisha ;)


happy birthday aisha! muaxx! semalam hari jadi aisha.. menjadi jugak kejutan me n sara kat aisha.. masa amik aisha kat rumah, bekerut aisha tgk sapa pulak dudok sblh depan dlm keta sbb janji sy dgn aisha jer kluar, tgk2 sara, bukan main happy aisha... haha... sara dh dtg last minute ke kuching sehari sebelum smlm iaitu hari kamis, semata2 nak celebrate birthday aisha...  so msg kat aisha ckp sy nak bawa aisha kluar kejap sbb nak hantar prezen dr sara kat miri.. padahal sara dah sampai kuching.. siap pesan kene pakai cantek2.. ok janji amik pukol 2 ptg, slepas suma jejaka d kuching smyg jumaat.. sblm tghari sy dan sara last minute beli prezen utk aisha..




 ready to go to suprise hot pretty woman's birthday


my gift to aisha, happy birthday dear aisha ;) sory tak seberapa hadiah yg sy bg kat aisha, time aisha buka dlm kreta, aisha trus pakai.. terharu... 


slps berbelikan prezen utk aisha.. pegi makan.. butter chicken rice.. sedapp!! lama tak makan ni..


tgk  nasi dia berbentuk love


rileks kat starbucks, berborak, gelak ketawa, bergambar.. bergamba itu HARUS! :D


"Aisha, happy birthday babe! 
May Allah bless you with success, health, happiness, patience and strength. May all your dreams come true and may you live the life that you have always dreamed of. May Allah bless you with victory in this life and eternal life too. " 
Love, eva.. muax! ;)




 sara, aisha n me.. sayang dewi xda.. sbb dia keja.. huhuh.. kalau tak would be perfect for aisha's birthday day rite;)


tq so much aisha.. aisha tau sgt yg sy suka candid... wajib dia cari satu dan bg kat sy.. hehehe.. thx dear! 



*** sory sha, i took some of your pictures k.. my camera tak sehebat you.. ahhaha.. jeles.. ;p but tQ dear!



8 comments:

fieda said...

happy besday aisha..

ahmad endo said...

hepi bestday kak aisha!!

Yui Light said...

cute nasik ya....hahaha xD happy birthday!

Aisha Zaki said...

waaaa~sob sob terharu!really appreciate it.Nasib x upload pic "baju merah" tek ahahaha (jgn nak molah hal k)Bangels ya nang kmk suka..tapi yalahtek kede "tgk kamu tgk kamu" spoiled gelang ya!tulah cina ya!

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh cantik2 gambar tok hihi .. mcm kembar pun ada kitakorang eva ..adik beradik ka? atau kawan? tapi nampak sama la .. cantik2 ..

My Life's Journey said...

happy birthday buat aisha ..moga segala impian menjadi kenyataan ..dirahmati ..diberkati .. dipanjangkan umur ..serta dimurahkan rezeki ...amin :)

L@dyKichiMachiko said...

happy b'day aisha! uols mmg the most wonderful gorjes women on earth!

~pic ktk k spec besar ya superb la eva,and it's match with you..sila2 pake slalu spec besar okehh..bok bertambah vogue..lalalalala~

Redbloodsnow said...

ktk duak tok eh...nang boleh molah org jd saruk koh. kdk adik bradik jak. mek dolok ingat nya kakak ktk...hehehe

btw, hepi bday aishah :)